AK Parti Adayı Aydın, Gündoğmuş’ta Gençlik Şölenine Katıldı

AK Parti Adayı Aydın, Gündoğmuş’ta Gençlik Şölenine Katıldı

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Gündoğmuş ilçesinde Gençlik Şöleni’ne katıldı.AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündoğmuş ilçesi...

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Gündoğmuş ilçesinde Gençlik Şöleni’ne katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündoğmuş ilçesinde belediye tarafından organize edilen Gençlik Şöleni’ne katılan Aydın, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Yağmura rağmen Gençlik Şöleni’ne yoğun katılım gösteren ilçe halkına teşekkür eden İbrahim Aydın, "Gündoğmuş benim için çok özel bir yerdir. Burada Orman İşletme Müdürlüğü yaptım. Aday adaylığı sürecinin başladığı 10 Şubat 2015 tarihinden bu yana dört kez Gündoğmuş’a geldim ve ziyaretlerde bulundum. 7 Haziran seçimlerinde bizlere tam destek vererek ülke yönetiminde AK Parti’ye güç katmış olacaksınız. 7 Haziran’da vereceğiniz bu destek için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ise yaptığı konuşmada, "2011 seçimlerinde AK Parti, Antalya’da 7’nci milletvekilliğini 6 bin 500 oyla kaybetti. Bir buçuk milyon seçmenin olduğu bir ilde bu rakam çok basit kalır. Gündoğmuş’un seçmen sayısı az belki ama o az seçmen sonucu değiştirebiliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.