AK Parti Adayı Uslu, Finikeli Aşçı Kadınlarla Yemekte Buluştu

AK Parti Adayı Uslu, Finikeli Aşçı Kadınlarla Yemekte Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu İş-Kur arasında yapılan protokol ile düzenlenen Aşçılık Kursu’nu başa...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu İş-Kur arasında yapılan protokol ile düzenlenen Aşçılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 25 kadın kursiyerle yemekte buluştu.

Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş-Kur arasında yapılan işbirliği protokol ile düzenlenen “Aşçılık Kursu”na katılan 25 kursiyer, Finike Limanı’ndaki Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Sosyal Tesisleri’nde organize edilen öğle yemeğinde becerilerini sergiledi.

Yemeğe katılan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, kursu başarı ile tamamlayan 25 kadın kursiyeri tebrik ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Uslu, ikram edilen yemeklere tam not vererek, kadın kursiyerlerin çalışma hayatlarında başarılı diledi.

Yemeğe İlçe Kaymakamı Mesut Yakutay, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçın, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek ve davetliler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.