AK Parti Adayı Uslu, Köylerde Evlere Misafir Oldu

AK Parti Adayı Uslu, Köylerde Evlere Misafir Oldu

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Antalya’nın Demre ilçesine bağlı köylerde evlere misafir oldu.AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, Demre’nin Üçağız, Çevreli ve Kapaklı Mahalleleri il...

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Antalya’nın Demre ilçesine bağlı köylerde evlere misafir oldu.

AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, Demre’nin Üçağız, Çevreli ve Kapaklı Mahalleleri ile Kaleköy mevkinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde

Demre’nin hem turizm hem de tarımı ile bir marka olduğunu belirten Usla, Demre biberinin artık yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da

bilinir hale geldiğini söyledi. Myra Antik Kenti’nin ve Noel Baba Kilisesi’nin ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını, Demre’ye gelen 800 bine yakın ziyaretçi sayısının daha da artması için, bölgeye ulaşımın kolaylaşması gerektiğinin altını çizen Atay Uslu, bunu için tünel ve havaalanı projelerinin hayata geçirileceğini söyledi.

Uslu, “Antalya’nın üçüncü havalimanı Batı Antalya’ya Demre-Kaş ilçelerimizin arasındaki bir lokasyona yapılacak. Havaalanı lojistik amaçlı da kullanılabilecek. Yer tespiti yapıldı. Artık diğer teknik çalışmalara geçildi. Bu havaalanı sayesinde hem turistlerin bölgemize gelişi kolaylaşacak hem de ürettiğimiz ürünler kargo uçakları ile taşınacak, ihracatımız artacaktır. Birinci sıra milletvekili adayımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, bu konuda gerekli çalışmaları bizzat takip ediyor. Menderes Türel Başkanımız bu yatırımın hızlanması için gerekli girişimleri yapıyor. İstikrarımız sürecek, Türkiye büyüyecek. Gücünü Anadolu insanından alan AK Parti hayalleri gerçekleştirmeye devam edecektir” dedi.

Üçağız Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, sac üzerinde ekmek pişiren kadınlarla da sohbet etti. Uslu, sac üzerindeki ekmeği tahta ile döndürerek pişirdikten sonra partililere ikram etti.

Üçağız Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, daha sonra beraberindekilerle birlikte yalnızca deniz yoluyla ulaşılabilen ve Türkiye’nin en güzel koylarının yer aldığı Kale Bölgesi’ne gitti. Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte hareketliliğin yaşandığı Kale bölgesindeki ev ve işletmeleri ziyaret eden Uslu, 7 Haziran seçimlerinin önemini, Yeni Türkiye’yi anlattı.

Uslu’ya Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ve parti yönetimi de eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.