Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Barış Aydın: “Spor Ve Siyaset Centilmenlik Noktasında Birleşiyor”

Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Barış Aydın: “Spor Ve Siyaset Centilmenlik Noktasında Birleşiyor”

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, spor ve siyasetin “centilmenlik” noktasında birbiriyle kesiştiğini söyledi.“Başkentin Yıldızları Klasspor Spor Ödülleri”, Wonders’ta düzenlene...

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, spor ve siyasetin “centilmenlik” noktasında birbiriyle kesiştiğini söyledi.

“Başkentin Yıldızları Klasspor Spor Ödülleri”, Wonders’ta düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden oluşan yaklaşık 500 kişinin katıldığı geceye Ankara Kulübü Derneği Seymenler Ekibi gösterisi ile renk kattı. Ödül törenine, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Ankara Demirspor, Etimesgut Belediyespor, Gölbaşıspor, Ziraat Bankası, Halkbank, İlbank, RÖNESANS TED Ankara Koleji, Yenimahalle Belediyespor, Maliye Milli Piyango, Çayyolu Spor yönetici, sporcu ve antrenörleri ile Ankara sporunun değerlerinden AASKF, TÜFAD, TFFHGD gibi kuruluşların temsilcileri katıldı. Ödül gecesi, siyaset dünyasından isimleri de buluşturdu.

“SPOR VE SİYASETTE DE BAŞARI CENTİLMENCE YARIŞLA GELİR”

AK Parti’nin iş dünyasından transferi olan ve TÜGİAD ve ASİAD’daki yöneticilik görevleri sırasında Ankara ve ülke sporunun geliştirilmesi yönünde önemli çalışmalar yapan 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın da ödül takdim edenler arasındaydı. Aydın, spor ve siyasetin birbiriyle centilmenlik noktasında kesiştiğine işaret ederek, kitlelere karşı sorumluluğu bulunan bu iki kulvarda her zaman başarının centilmence bir yarışla geleceğine inandığını ifade etti. Ankara’daki spor faaliyetlerini anlatan Aydın, Ankara’nın temsil gücünün artırılması ve Türkiye’nin spor alanında da daha ileri seviyelere taşınması gerektiğini vurguladı. Aydın, bu nedenle spor ve siyasetin birlikte çok yol katetmesi gerektiğini söyledi.

Barış Aydın, aktif siyasete atılmadan önceki dönemde ülke sporunun gelişmesi için Ankara Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Asbaşkanlığı ve Kongre üyeliği, Gençlerbirliği Spor Kulübü Kongre üyeliği, Polis Akademisi ve Koleji Spor Kulübü genel kaptanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

Başkentin Yıldızları sitesinden 432 bin 540 oyun sonucunda ve jüri üyelerinin oyları ile yapılan belirlemede Osmanlıspor Yılın Futbol Takımı, Aytaç Öden (Ankaragücü) Yılın Futbolcusu, Serdar Bozkurt (Ankara Demirspor) Yılın Teknik Direktörü seçildi. Yılın Futbol Yöneticisi ödülüne İlhan Cavcav (Gençlerberliği), Yılın Voleybol Takımı ödülüne Halkbank, Yılın Basketbol Takımı ödülüne Türk Telekom, Yılın Hentbol Takımı ödülüne Yenimahalle Belediyesi layık görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.