AK Parti Aydın'da büyük kriz

AK Parti Aydın'da büyük kriz

Partililer kardeşinden dolaylı tepkili

HAVADİS HABER - Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerin listelerini açıklaması beraberinde tartışmalarıda getirdi. Aydın’da AK PARTİ’den 3.sıra milletvekili adayı gösterilen Sökeli iş adamı Metin Yavuz’a parti tabanından tepki yükseliyor.

Yaklaşık iki yıl önce Söke’de yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında AK PARTİ Aydın Milletvekili adayı Metin Yavuz’un kardeşi Çetin Yavuz ve yeğeni Hasan Yavuz gözaltına alınmıştı. SOGİAD (Söke İş Adamları Derneği) yöneticisi olan Çetin Yavuz ve Hasan Yavuz’un gözaltına alınması Aydın’da şok etkisi yaratmıştı.

Aday listelerinin açıklanmasından sonra Sökeli işadamı Metin Yavuz’un listelerde kendisine 3.sırada yer bulması parti tabanında rahatsızlığa neden oldu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan partililer, Yavuz’un yakınlarının FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındığını hatırlatarak Yavuz’a referans olduğu söylenen Mustafa Savaş’a tepki gösterdi.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU HAYRANI AK PARTİLİ Mİ OLUR!

İş adamı Metin Yavuz'un CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yakın arkadaş olduğu da gelen iddialar arasında. Geçtiğimiz aylarda Aydın genelinde seçmene büyükşehir seçimlerinde MHP'li Haluk Alıcık'a mı yoksa CHP'li Özlem Çerçioğlu'na mı oy verirsiniz? anketinde oy kullanan AK Partili Metin Yavuz, oyunu CHP'ye vermişti. 

434343.jpg

AYDIN'IN DOĞUSUNDAN BEKİR KUVVET ERİM TEPKİSİ

Aday listesinde 2. sırada kendisine yer bulan zengin iş adamı ve Eski İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim'e de Nazilli'de yaşayan AK Partili seçmenler tepkili.. Başkanlık yaptığı süreçte ve iş hayatında AK Partinin ilkelerine aykırı birçok konuda ismi öne çıkan Erim'in, eski ortağı Ali Gökbaraz'ın sosyal medyadaki iddiaları ise ilerleyen günlerde gündemi belirleyecek. Çok konuşulacak iddiaların perde arkasını aralayan gazetemiz ilerleyen günlerde yapacağı özel haberlerle iktidar partisinin 2. sıra milletvekili adayının geçmişini kamuoyu ile paylaşacak. 

İşte sosyal medyadaki Bekir Kuvvet Erim paylaşımlarından bir kaçı..

erttetr.jpg

gthgfhgf.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.