AK Parti Aydın'da İlçe Kongreleri Sona Eriyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı Sadık Atay düzenlediği basın toplantısında 17 ilçeden 11'inde kongrelerin tamamlandığı geriye Efeler ilçesi ile birlikte 6 kongrenin kaldığını söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Sadık Atay, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak ilçe kongrelerinde görevi devralacak isimleri açıklayarak kongrelerin hayırlı olmasını diledi. AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, il ve ilçe yöneticileri, ilçe başkan adayları ve partililer katıldı. İl Başkanı Atay toplantıda yaptığı konuşmasında 11 tane ilçe kongresini geride bıraktıklarını kaydederek, "Önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere 3 günde 5 kongre daha gerçekleştireceğiz. Geriye sadece ay sonunda yapmayı planladığımız Efeler ilçesi kongremiz kalacak. Kongrelerde, Köşk ilçemizde Halil Mollaoğlu görevi Ahmet Demirci'den, Karpuzlu ilçemizde Süleyman Taner Çakır görevi Erdal Yıldız'dan, Sultanhisar ilçemizde Mustafa Çimen görevi İbrahim Ulusal'dan, İncirliova ilçemizde de Kazım GÜnaydın görevi Yakup Yılmaz'dan devralacak. Çine ilçemizde geçtiğimiz Temmuz ayında ataması yapılan Mehmet Tosun bey ile yola devam kararı alındı. Gerçekleşecek tüm kongrelerin partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

EFELER ADAYI NETLİK KAZANMADI

Atay, Efeler ilçe başkan adayının netlik kazanmadığını belirterek, "Birbirinden değerli başkan adaylarımız var. Çarşamba ya da Perşembe günü bir Ankara programımız daha olacak. Son olarak Ankara'ya giderek genel merkezimiz ile birlikte Efeler ilçe başkanımızı belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.