Ak Parti Bursa 2 Bakanla Seçim Startını Verdi

Ak Parti Bursa 2 Bakanla Seçim Startını Verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa milletvekili adaylarını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte tanıttı.Bursa’dan birinci sıradan milletvekili adayı olan Sağlık Bakanı Mehmet Mü...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa milletvekili adaylarını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte tanıttı.

Bursa’dan birinci sıradan milletvekili adayı olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim startını daha önceki dönemin ilk sıra milletvekili adayı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte verdi. Merinos AKKM’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına 2 bakanın haricinde 25. dönem milletvekili aday adayları da katıldı. Türk ve AK Parti bayraklarının dalgalandığı salondan birlik çağrısı yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Müezzinoğlu, “Geçtiğimiz 12 yıl zarfında mazlum ve mağdurlara umdu olduk. 78 milyon insanımızın hayaller kurmasına vesile olduk. İlk yarıyı reis ile tamamladık. İnşallah ikinci yarıya Davutoğlu ile tamamlayacağız. Bursa ikinci yarıya da hazır görünüyor. İnşallah önümüzdeki dönem yeni yeni başarılara adım atacağız. İlk yarıdaki dinamiklerimizi asla unutmadan devam edeceğiz. Siyaseti millet için yapıyoruz. Samimiyeti tekrar başara bilmek için bir birine kenetlenerek birlikten güç doğar anlayışla inşallah ikici yarıya da hazırız. Kırgınlıklara nefsimize bizim aramızda yer olamaz. Milletin hayal ettiği o yarınlarına koşa bilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 300 bine yaklaşan üyemizle birlikte her farklı gönüle girebilmek farklı eli sıkabilmek ve Bursa’nın geleceğini inşallah birlikte inşa edeceğiz. Bugüne bize getiren temel değerlerimizden asla uzaklaşmayacağız. Bunun yanına mertliğimizi de koyarak milletimiz hayallerini karanlıklara teslim etmeyeceğiz. Dün nasıl durduysak yarında aynı şekilde durmaya devam edeceğiz” dedi.

Bütün alanlarda olduğu gibi Bursa’nın tekrar Türkiye’nin lokomotifi olmasında yine başaracaklarını belirten Müezzinoğlu, “Bu dinamizmi yine AK Parti kadroları başaracaktır. Tabii ki hedeflerimiz var. Bu hedeflere gece gündüz demeden koşacağız. Biz hayalleri olan bir kadroyuz. Onun için gece gündüz demeden hayallerimizin peşinden koşacağız. Uykuya dalarken bile milletimizin hedeflerini düşüneceğiz. Biz Gayri saf milli hasılayı 2 trilyon dolar olmuş bir Türkiye için çalışıyoruz. Bir oy eksik alırsak vebal bizimdir. Bursa’da 2 milyon oy var. Bunun hepsini alabilmemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Oy verme yaşı olmayan herkes ile gönül bağını kuracağız. İnşallah Bursa’nın da edindiği saygın yeri bir basamak daha yukarı çıkarmayı hedefleyeceğiz” diyerek konuşmasına son verdi.

Trafik kazası geçirdikten sonra tekerlikli sandalye ile hayatına devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, “1996 yılında trafik kazası geçirdim. Bu kazadan Sonra ilk 5 ayım yoğun bakımda geçti. Anladım ki rabbim beni bir şeylere hazırlamış. Mücadeleyi azmetmeyi öğrendim. Büyüklerimi örnek alarak partimin içinde olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Çünkü AK Parti gerçekten büyük bir parti. Kanımın son damlasına kadar bu partiye hizmet etmek için buradayım. 1996 yılından 2003 yılına kadar inanılmaz zorluklar şadım. 2006 yılında ilik nakli oldum. O dönemde herkes ölürsün dikkat et diye bana uyarıda bulundu. Kimse elini taşının altına koyamazken ben bedenimi taşın altına koydum. Şimdi de AK Parti için bedenimi taşın altına koyuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 7 Haziran genel seçimleri için Bursa’dan 25. dönem milletvekili adayları Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Emine Yavuz Gözgeç, Cemalettin Kani Torun, Hüseyin Şahin, İsmet Su, Hakan Çavuşoğlu, Önder Matlı, Zekeriya Birkan, Bennur Karaburun, Gürsel Dönmez, Yüksel Yeni Yüksek, Nihat Nasır, Harun Akın, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Halide Serpil Şahin, Cemile Yiğit ve Salih Başparmak dışarıda bulunan araçlarına binerek seçim startını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.