AK Parti Çumra’da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Çumra’da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Konya İl Başkanlığı Çumra’da seçim çalışmalarına devam etti.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ile AK...

AK Parti Konya İl Başkanlığı Çumra’da seçim çalışmalarına devam etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ile AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk’un katılımıyla gerçekleştirilen seçim çalışmaları kapsamında Çumra ve Havalesi Yörük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği 16. Lille Yörük Şöleni’ne katılım sağlandı. Ardından Çumra’da bir şehit ailesini ziyaret eden Akyürek, Baloğlu ve Konuk, daha sonra Çumra Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarında Akyürek, Baloğlu ve Konuk’a AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Baran, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çumra Koordinatörü Mehmet Ünüvar, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

İlk olarak katıldıkları Çumra Lille Yörük Şenliği’nde halkla bir araya gelen AK Parti heyeti, kurulan çadırlarda Yörüklerle sohbet ederek tek tek tokalaştı, AK Parti’ye destek istedi. Daha sonra Çumra’da görev sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Şehit Hemşire Zehra Yeşilyurt’un ailesini ziyaret eden AK Parti heyeti, şehidin annesi Şengül Yeşilyurt’un Anneler Günü’nü kutladı.

Daha sonra Çumra Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına geçildi. Açılış kurdelesini Akyürek, Baloğlu ve Konuk birlikte kesti. Seçim İrtibat Bürosu açılışında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, “Şu an tarihin tekerrürüne şahitlik ediyoruz. Bir zamanlar Anadolu’ya başkentlik yapmış olan bu şehir, tekrar hak ettiği yeri alıyor. Konya’nın evladı Sayın Ahmet Davutoğlu Başbakan sıfatıyla ülkemizi yönetiyor. Yine sizin desteklerinizle ülkemizi Konya’dan aldığı güçle yönetmeye devam edecek. Konya’da parti ayrımlarını bir kenara bırakarak Başbakanımızın arkasında durmamız gerekiyor” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu da, Çumra’daki seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, “Görüyoruz ki Çumra’da seçim çalışmaları oldukça coşkulu ve verimli. İnşallah, bunun semeresini sandıkta da alacağız. Artık particilik anlayışını bırakarak Konya’mız için doğru olan kararı vermemiz gerekiyor. Tıpkı milli maçlarda olduğu gibi, tuttuğunuz takımı bir kenara koyarak milli takımı desteklediğimiz gibi Konya’mızın gururu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk ise, kendisinin Karaman’dan aday olmasının Konya’ya ve Çumra’ya hizmet veremeyeceği anlamına gelmediğini ifade ederek, “Bizler AK Partililer olarak, vaat veren değil, hizmet eden kadrolarız. Bizler, birileri gibi olmayacak vaatlerin arkasına sığınıp, seçim meydanlarında sloganlar atmıyoruz. Hizmetin bizatihi kendisini gerçekleştiriyoruz. Ben bu toprakların çocuğuyum. Karaman’dan aday olsam da yine doğduğum, büyüdüğüm topraklara hizmet etmeye çalışacağım. Bu yüzden sizinle bir gönül birliğine ihtiyacımız var. Başbakanımıza güçlü bir destek bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.