Ak Parti Genel Sekreteri İpek Aksaray’da

Ak Parti Genel Sekreteri İpek Aksaray’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek, partisinin düzenlediği miting ve bir dizi ziyaret için Aksaray’ın Sultanhanı beldesine geldi.İlk olarak Sultanhanı Belediyesi’ni ziyaret...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek, partisinin düzenlediği miting ve bir dizi ziyaret için Aksaray’ın Sultanhanı beldesine geldi.

İlk olarak Sultanhanı Belediyesi’ni ziyaret eden İpek, ardından Sultanhanı Meydanı’ndaki mitinge katıldı. Mitingde ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Fahri Solak, Sultanhanı beldesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, beldenin Türkiye’nin en büyük beldesi olduğunu söyledi. Başkan Solak, “Sultanhanı beldemizi her yıl 500 bin yerli ve yabancı turistimiz ziyarete geliyor. Bu da ülkemiz ve beldemiz ekonomisine katkıda bulunuyor. Sultanhanı Türkiye’nin en büyük beldelerinden birisidir. Mevsimlik tarım işçileri ile kasabamıza yakın köy ve yaylaları ile 20 bin insanın yaşadığı ve geçimini temin ettiği bir beldedir. Sultanhanı Türkiye’nin en büyük kasabasıdır. Göreve geldiğimizden itibaren daima millet ve daima hizmet dilerek çalıştık. Biz 1 yıldır başkanlık yapıyoruz. Bu süreç içerisinde hükümetten aldığımız destek 15 Trilyonluk bir destektir” dedi.

SULTANHANI’NA TOKİ MÜJDESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek ise, Sultanhanı’na TOKİ müjdesinin vererek inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi. İpek, “Ben Sultanhanı’nı görmeden sevdim. Gördüğümde de çok daha fazla sevdim. Buranın bütün ihtiyaçları bana iletildi. Bizlerde gereğini yapacağız. TOKİ ile ilgili girişimlerimiz de neticelendi ve burada inşaatı başlayacak. Ayrıca Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, buraya çok özel bir önem veriyor. İnşallah gelecek ve eli boş gelmeyecek” dedi.

"AK PARTİ’YE DÜZENLENEN OYUNLARI MİLLET SANDIKTA BOZDU"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek, “Türkiye zengin ve güçlü bir ülke. Bu ülkenin kaynaklarını başkalarına yedirmeyin. Bu kaynakların sahibi sizsiniz. Ama baktığımız zaman çok partili dönemde, Menderes dönemini çıktığımız zaman bu ülkenin güçlenmemesi için ihtilaller, birçok müdahaleler yapılmış. AK Parti kurulduğundan itibaren ülke kaynaklarını, hazine kaynaklarını millete hizmet olarak sunduğu için bize de birçok engeller çıkardılar. Genel başkana yasak getirmeye çalıştılar. Parti kapatmaya çalıştılar ve oyunlar oynadılar ve bu oyunları milletimiz sandıkta bozdu. Biz eski Türkiye ile yeni Türkiye sözünü laf olsun diye söylemedik. Eski Türkiye şu; ben de bir köy çocuğuyum. Bir mücadelenin içinden geldim. Milletin seçtiklerinin söz sahibi olmadığı, ülke kaynaklarının millete harcanmadığı, dış politikada başka devletlerin uydusu haline geldiği, geleceğini tam planlayamayan bir ülkeydi. Ama yeni Türkiye sandıkta çıkan iradenin hakim olduğu, son sözün milletin verdiği, kayıt dışı siyasetin son verildiği ve en önemlisi bütçenin, ülke kaynaklarının millete harcandığı bir dönemdir yeni Türkiye" diye konuştu.

"CHP’NİN AMACI YÜZDE 25’İN ALTINA DÜŞMEMEK"

Muhalefet partilerini de eleştiren İpek, “Mücadeleleri şu. Şunu sorun. Siz iktidar olmak istiyor musunuz diye sorun. CHP’yi ele alalım. Amacı yüzde 25’in altına düşmemek. Peki yüzde 25 ile iktidar olabiliyor mu? Hayır. Peki kardeşim senin bu ülkede bir dikili ağacın var mı, çaktığın bir çivi var mı yok. Amacı, Türkiye’nin hazinesini boşaltabilir miyim. Ülkeyi yeni koalisyonlara sokabilir miyim. MHP’ye de sorun. Bu millete verebilecekleri tek bir projeleri yok. Amaçları milletin iktidarını azaltıp gücünü kırabilir miyiz. Dertleri bu. CHP ve MHP’yi koalisyon yapacaklarmış ama olmuyor. Koalisyonlu dönemlerde size hizmet sunulması mümkün değil. Şimdi ikisi yetmiyor, HDP dışarıdan destek veririm dedi. HDP sen MHP’yi ne çok seviyor muşsunuz? Birbirinizi ne çok seviyor muşsunuz? Bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti dışında iktidar olmayı hedefleyen başka hiçbir parti yok. 12 yıldır millete hizmet ettik ve milletimizin karşısına güvenle çıkıyoruz. Eskiden Türkiye’den çekinen biç bir ülke yoktu, kimse korkmuyordu. Türkiye iyi yönetilemeyen bir ülke diyorlardı. Ama Türkiye büyüyüp de kişi başına düşen gelirini 10 bin 500 dolarlara çıkarınca dediler ki eski Türkler geliyor. Korktular. Kafkaslarda ve Orta Asya’da söz sahibi olamayacağız dediler. Bunlar çok büyüyor deyip saldırıya geçtiler. Nerede, gezi olaylarında. Dışarıdan planlanıp içerideki piyonlarla gerçekleştirildi. Arkasından yargı darbesi, bütün hedefleri milletin iktidarını yavaşlatmak. Ama geçtiğimiz seçimlerde iyi bir ders aldılar. Şimdi bütün güçlerini birleştirdiler. Bakıyorsunuz Amerika’daki bir haber kanalı Türkiye’ye saldırıyor. Türkiye’nin büyümesinden ve gelişmesinden korkuyorlar. Biz bu saldırıları 7 Haziran’daki seçimlerde bertaraf etmeliyiz. 7 Haziran seçimi bizim ve bize umut bağlayanların en önemli seçimi olacaktır. 13 yıllık iktidar dönemimizde birçok seçimi hep birlikte Allah’ın yardımı ile başardık. Ama en önemli seçimi yaşıyoruz. Bu seçimde bütün gül erini kullanacaklar. Bütün saldırılarını yapacaklar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.