AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Feramuz Üstün, Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Feramuz Üstün, Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Köse ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Üstün, ilçede mahalle v...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Köse ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Üstün, ilçede mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Köse programına köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıyla başlayan Üstün, kahvaltı sonrasında muhtarlarla toplantı yaparak Köse’nin köy ve mahallelerinin taleplerini dinledi.

Üstün, “Bütün köylerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini, köylerimizin eksikliklerini dinliyoruz. Çok şükür köylerimizin çoğu çok iyi durumdalar. Eksikliklerimiz mutlaka vardır bunları da hep birlikte ele ele vererek çözeceğiz” dedi.

Üstün, programı düzenleyen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ve Köse ilçe teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Feramuz Üstün, muhtarlarla programı sonrasında yapımına 2013 yılında başlanan ve bu yıl itibari ile tamamlanan Toplu Konut İdaresi dairelerinin anahtar teslim törenine katıldı. Milletvekili Üstün, “TOKİ Türkiye’de bizim iktidarlarımız boyunca çok büyük işlere imza attı. TOKİ ile milyonlarca evsiz insan kira parası öder gibi ev sahibi oldu. Yapımına 2013 yılında başlanılan 84 daireyi kısa bir sürede bitirerek anahtarlarını bugün teslim ettik. Bunlar 13 yıl önce hayal bile edilemezdi. İşte bu yatırımlar ancak ve ancak Ak Parti iktidarlarının başarısıyla elde edilir” ifadelerini kullandı.

Üstün, anahtarlarını teslim alan ev sahiplerine evlerinin hayırlı olmasını diledi.

GÜMÜŞHANE’DE KIRGIZİSTAN RÜZGARI ESECEK

Gümüşhane Belediyesi’nin ev sahipliğinde Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) ve Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) katkılarıyla gerçekleştirilecek olan “Kırgızistan’dan Esen Yeller" dans ve müzik gösterisi Gümüşhane’de sahne alacak.

Gümüşhane’de gerçekleştirilecek olan konser için Kırgızistan’dan Türkiye’ye gelecek olan ‘Ay Biy’ Müzik ve Dans Topluluğu’nun genç sanatçıları izleyenlere müzikal bir ziyafetin yanı sıra renkli kostümleriyle Kırgız geleneksel koreograflarından örnekler sunacak ve iki ülke arasında bir kültür köprüsü oluşturacak.

Kültürler arası yakınlaşmaya da vesile olacak olan bu buluşma hakkında konuşan Gümüşhane Belediyesi Başkanı Ercan Çimen, “Farklı kültürleri Gümüşhaneli hemşehrilerimize tanıtmak için belediyemiz tarafından kültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Gümüşhaneliler yaşadığı kentin kıymetini bilen ve bu kıymetin içerisinde kültürün ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu farkında olan kişilerdir. Bu nedenledir ki TÜRKSOY ve EkoAvrasya Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen bu konseri son derece önemsiyoruz. Gümüşhane’nin uluslararası arenada tanıtılmasına katkı sağlayan bu etkinliğin hemşehrilerimiz ile buluşmasına vesile olan Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

Milletvekili Feramuz Üstün, bütün hemşerilerini yapılacak olan bu gösteriye davet ettiğini belirterek, “Beş bin yıllık kadim Türk tarihimizi, ata kültürlerimizi tanımak, bilmek ve onları gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Kırgızistanlı ‘Ay Biy’ müzik ve dans grubunun ilimizde yapacağı bu gösteri iki ülke arasında var olan bağların daha da güçlenmesine ve bu kültürel etkinlikler ile kültürlerimizin tanıtılması sağlanacaktır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.