AK Parti İl Başkanı Ertürk; "Özür Dilerim"

AK Parti İl Başkanı Ertürk; "Özür Dilerim"

"Özgürce" programında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Büyükşehir Meclisinde Özlem Çerçioğlu'nun Belediye Başkanlarına karşı tavrını eleştirmesinin, yanlış anlaşılmaya yol açmaması gerektiği söyledi.

HAVADİS HABER-"Özgürce" programında Gazeteci Mehmet Ali Cintosun ve Veysel Karahan'ın sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, Özlem Çerçioğluyla ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını kaydetti. Büyükşehir Meclisinde, seçilmiş belediye başkanlarının bir başka seçilmiş başkan tarafından konuşmasına izin verilmemesine tepki gösteren Ertürk, sizin mikrofonunuz kapatılsaydı, ne yapardınız? sorusuna " mikrofonu kafasına çarpardım" cevabını vermişti. Bu sözlerinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini vurgulayan Ertürk, açıklamasının mizahsen olduğunu belirtti. 

ahmet-erre.jpg

"ÖZÜR DİLERİM"

"Kimseye hakaret kasdımız yoktur olamaz da " diyen Ertürk açıklamasında şunları söyledi; "Özlem Çerçioğlu başkanımıza karşı kesinlikle hakaret, saygısızlık kasdım olamaz. Ben Özlem başkanı seven ve saygılı olan birisiyim.Yanlış üslup ve yanlış beyanım olmuşsa özür dilerim. Özlem hanıma karşı sözlerimiz yanlış anlaşılmasın, Bizim kimseye hakaret kasdımız yoktur, olamaz da. Ayrıca başkanlarımızın siyasi tercihleri kendi hakları ve kararlarıdır. Kasdı aşan beyanımız varsa sözümüzü düzeltiriz."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.