AK Parti İl Başkanı Özmen, AK Parti’yi Anlattı

AK Parti İl Başkanı Özmen, AK Parti’yi Anlattı

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 7 Haziran seçimleri öncesi partisinin Aydın’daki Milletvekili adaylarını ve parti yöneticilerine seslendi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 7 Haziran seçimleri öncesi partisinin Aydın’daki Milletvekili adaylarını ve parti yöneticilerine seslenerek “AK Parti olarak 13 yıllık siyasi bir parti olsak da aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarımızda taşıyan bir partiyiz” dedi.AK parti’nin geride kalan 13 yıllık sürecini eski Türkiye’nin tavsiye süreci olarak değerlendirip 7 Haziran seçimlerinden itibaren ki süreci de Yeni Türkiye’nin inşası süreci olacağını belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmişiyle irtibatlarını koparmış bir parti değiliz. Bu hareketle Sultan Alparslan’ın imanı, Osman Gazi’nin basireti; Fatih Sultan Mehmet’in kahramanlığı, Abdülhamit Han’ın dirayeti vardır. Bu harekette merhum Adnan Menderes’in millet uğruna verilmiş canı vardır” dedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen açıklamasının devamında “1071’de Malazgirt ovasında Sultan Alparslan’ın arkasında namaza duran, ellerini dua için semaya açan neferlerin hissiyatı neyse, bizim de hissiyatımız odur. Kudüs’e doğru yürüyen, Kudüs’ü bir barış şehri yapmak için ilerleyen Selahaddin Eyyübi’nin askerlerin duyguları neyse işte bizim de duygularımız aynen onlardır. Bizler Mohaç’taki, Çanakakle’deki hem şahadet şerbetini içmek, hem de zaferleri kuşanmak için sabırsızca bekleyen ecdadın torunlarıyız. Bizler, hep birlikte, Kurtuluş savaşımızda var olmak ya da ebediyen yok olmak onuruyla yaşamak veya onuruyla şehit olmak arasında seçim yapan kahraman Mehmetçiğin torunlarıyız. Biz asırlardır yürüyoruz. Asırlardır, hem vatanımızı hem milletimizi, hem de elimizin ulaşabildiği tüm mazlumları korumak için gözetmek için, dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için mücadele veriyoruz” diyerek herkesi bu mücadelede daha çok çalışmaya davet etti.

“OKYANUS ÖTESİNDEN GELEN TELEFONLARLA İSTİFA EDENLER UNUTULDU”

Konuşmasında AK Parti’nin birileri tarafından yıkılmak istendiğini de belirten İl Başkanı Özmen “Okyanus ötesinden gelen telefonlarla istifa edenleri, darbecilerin tehditlerine boyun eğenleri, darbecilerin getirdikleri haberlere inananları bugün hiç kimse hatırlamıyor. Ama Allah’a hamd olsun bu dav dimdik ayakta duruyor ve umutla geleceğe ilerliyor. Safını cesaretten yan belirleyenler işte buradalar, dimdik ayaktalar. Korkaklar ise çoktan unutuldular. Bu büyük dava kimleri gördü. O isimlerin hepsi geldi ve geçti. Ama işte dava burada. Bugün de bundan sonra da isimler değişecek. Hiçbirimiz bu dünyada baki değiliz. Hepimiz faniyiz. Bu dava uğruna emek sarfedenler hayırla yad edilecek. Bu dav uğruna canını, malını, mesaisini ortaya koyanlar ise hiç unutulmayacak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.