AK Parti İlçe Başkanı Büyükşehir'i Salladı !

AK Parti İlçe Başkanı Büyükşehir'i Salladı !

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni sert sözlerle eleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan su baskınında, vatandaşın ASKİ Müdürünü Barlar Sokağında aradığını belirten Ramazan Satılmış, yaşanan bu durumu  “CHP zihniyetinin geldiği son nokta” olarak değerlendirdi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Nazilli’deki hizmetlerini değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, ucuz siyasetle insanların hayal dünyasında gezdirildiklerini söyledi. Büyükşehir’in hizmet üretme noktasında zayıf kaldığını kaydeden Satılmış, “ Nazilli, Aydın’dan istediği hizmeti alamıyor. Bunu sadece AK Parti İlçe Başkanı olarak söylemiyorum, Nazilli’de yaşayan bir vatandaş olarak belirtiyorum. Hizmet almamasının sonucunda vatandaş çile çekiyor. Özellikle su ücretlerindeki artış bu halkın hakkını yemektir. İlçede gözle görülen bir alt yapı eksikliği var. Geçen gün normal bir yağmur yağdı, aşırı bir yağışta değildi fakat akabinde depolara su bastı. Bunun sebebini araştırdığımızda logarlardaki tıkanıklardan kaynaklandığını öğrendik. Depolara, bodrumlara su girdi, vatandaş iki saatte ekiplere ulaşamadı. Halk ASKİ müdürünü barlar sokağında aradı. Böyle bir şey olabilir mi ?  Halk ASKİ’yi niye aradı. Herkes görevlinin barlar sokağında olduğunu söyledi. Ve halk,barlar sokağında ASKİ’yi arıyor. Yani bu CHP zihniyetinin geldiği son nokta. Yazık ki bununda faturası halkımıza yansıyor. Evlere su basıyor, maddi olarak zararlar ortaya çıkıyor. Sonuç itibariyle Nazilli Büyükşehirden hak ettiği hizmeti alamıyor. İnşallah, 2019 seçimleri Aydın’ı bu Büyükşehir’in CHP zihniyetinden kurtulma yılı olur.” dedi.


UCUZ SİYASET VURGUSU

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun belediyecilik hizmetleri yapması gerektiğini vurgulayan Ramazan Satılmış, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Benim başbakanımın bir tabiri var herkes işini yapsın diyor. Özlem Çerçioğlu’da işini yapsın. İşini yapmadığı için hem Aydın hem de Nazilli’de bu sıkıntılar çekiliyor. Biz Özlem Çerçioğlu’nun belediyecilik hizmetleri yapmasını istiyoruz. Ucuz siyasetle insanlara hayal dünyasında gezdireceğine, gerçekten belediye hizmetleri yapsın. Bugün Anadolu’da AK Parti belediyeleri, gidin görün, akıl almaz hizmet ağı içerisinde şehirleri kalkındırıyor. Fakat batı illerindeki CHP zihniyeti, maalesef eski Türkiye görüntüsü hala üzerimizden kalkmış değil. Buda yanlış siyasetlerinden ve politikalarından kaynaklanıyor."

HABER MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.