AK Parti Kadın Kollarından Anneler Günü Etkinliği

AK Parti Kadın Kollarından Anneler Günü Etkinliği

AK Parti Kadın Kolları tarafından Anneler Günü’ne özel Anneler Günü etkinliği düzenlendi.AK Parti Kadın Kolları tarafından Elizya düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın eşi...

AK Parti Kadın Kolları tarafından Anneler Günü’ne özel Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları tarafından Elizya düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, BEÜ Rektörü Mahmut Özer’în Eşi Nebahat Özer, Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, AK Parti İl Başkanının eşi Emine Tosun, Eski Ak Parti il Başkanı Hamdi Uçar’ın eşi Reyhan Uçar, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman parti teşkilatı ve partililer katıldı.

Programda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, “Anneler gününde anne olmayan birinin konuşuyor olması çok tuhaf oldu. Anne olmak üzere konuşabilecek insanlardan biri değilim ama anne sahibi olmanın ne demek olduğunu bilen insanlardan biriyim. Allah binlerce kez razı olsun başımızdan da eksik etmesin inşallah mükemmel bir annem var. Her zaman desteğini, yanımda olduğunu hissettiğim bir annem var. Anne olmanın ne demek olduğunu bilmiyorum ama anne sahibi olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden çok kıymetli ve çok değerlisiniz. Allah her daim yar ve yardımcınız olsun. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Ardından Aile danışmanı Semra Merdiven tarafından anneler gününe özel “Anne ve Önemi ”konulu katılımcılara bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Anneler gününe özel 20 örnek anneye çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.