AK Parti Kadın Kollarından “Anneler Günü” Programı

AK Parti Kadın Kollarından “Anneler Günü” Programı

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Anneler Günü” nedeniyle program düzenledi.Bir oteldeki öğle yemeğinin ardından müzik eğlence programı ile katılımcı bayanlar Anneler Gün...

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Anneler Günü” nedeniyle program düzenledi.

Bir oteldeki öğle yemeğinin ardından müzik eğlence programı ile katılımcı bayanlar Anneler Günününü kutladılar. Programın açılış konuşmasını AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk yaptı. Ertürk, tüm annelerin Anneler Gününü kutlarken, ahirete göçen anneleri de rahmetle anarak sözlerine başladı. Ertürk, annelerin yılda bir gün değil her gün baş tacı eden, saygı ve hürmet gösteren bir medeniyete sahip olunduğunu söyledi. Başkan Ertürk, “Ülkemiz için daha güzel bir gelecek hayal ediyorsak bu en çok da annelerimize, kadınımıza olan güvenimiz sayesindedir. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, anneler isterse bitmeyecek kavga, anneler isterse gerçekleşmeyen hayal kalmaz. Bize göre her anne güçlüdür. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır. Güçlü annelerimize yetiştirdiği güzel evlatlar için teşekkür ediyoruz. Hem analık hem babalık yapmak zorunda kalıp hala dimdik savaşan annelerimizi saygıyla selamlıyoruz. Tüm gençliği kendi evladı olarak benimseyen, vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusunun kılına zarar gelmesin diyerek çözüm sürecine destek veren tüm anneleri selamlıyoruz. Kendine yetecek kadar bile olsa ekmeğini başka annelerle paylaşarak başka evlatları aç bırakmayan annelerimiz! Sizler bizim gururumuzsunuz” diyerek konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı ise, bayan olarak anne olmanın Allah’ın bir lütufu olduğunu, Allah tarafından kadınlara bu görevin özellikle verildiğini belirtti. Sıvacı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Annelik çok kutsal bir görevdir. Dünya üzerinde karşılıksız olan tek sevgi anne sevgisidir. Anneler karşılığını beklemeksizin bir şeyler yaparlar. Ben bir kadın milletvekili adayı olarak siz kadınları temsil ediyorum. Bu yüzden de desteklerinizi bekliyorum. Meclise gittiğimde kadına şiddete ve kadın haklarının toplumda istenilen yere getirilmesi amacıyla çalışmalar yapacağım. Cumhuriyetimizin kurulduğundan beri kadınlarımıza en çok değer veren parti AK Parti olmuştur. Bizim bu seçimlerde kadın milletvekili oranımız yüzde 14 olacak ve artarak gidecek. Seçimler bizim için çok önemli. Nedeni; biz kendi açınızdan baktığımız zaman yolun yarısındayız ancak çocuklarımızın geleceğini garanti altına almak isteriz. Bu yüzden AK Parti’yi desteklemenizi istiyorum. Çünkü onlara barış içinde yaşanılan, ekonomik düzeyi iyi olan bir ülke bırakmak zorundayız.

Programda Nogay Türk’ü Halk Müziği sanatçısı ve ozanı Arslanbek Sultanbekov’da sahne aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.