AK Parti Küçükçekmece’de Renkli Anneler Günü Etkinliği

AK Parti Küçükçekmece’de Renkli Anneler Günü Etkinliği

AK Parti Küçükçekmece teşkilatı anneler günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece sahilinde kadınlar için program düzenledi. AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekilleri adayları Feyzullah Kıyıklık ve Tü...

AK Parti Küçükçekmece teşkilatı anneler günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece sahilinde kadınlar için program düzenledi. AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekilleri adayları Feyzullah Kıyıklık ve Tülay kaynarca’nın da katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Programa ayrıca Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı.

AK Parti Küçükçekmece teşkilatı anneler günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece sahilinde program düzenledi. Anneler günü nedeniyle düzenlenen programda engelleri çocuğuna bakan ve bir böbreğini de kocasına veren Zehra Kahraman yılın annesi seçildi. Yılın annesi seçilen fedakar anneye Milletvekili adayları Kıyıklık ve Kaynarca tarafından plaket ve çiçek verildi. Etkinlik boyunca verilen konserde kadınlar gün boyu stres attı.

“Bütün annelerin Anneler Günü’nü yürekten tebrik ediyorum” diyen AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, “3 çocuk annesi olarak ve özellikle bir evlat olarak da annelerimizin daha huzurlu, daha sağlıklı bir yaşama kavuşması için hükumet olarak, belediyelerimiz olarak İstanbul ölçeğinde birçok çalışma yapıyoruz. 7 Haziranı önemsiyoruz. Annelerimizin geleceği, evlatlarımızın geleceği için 7 Haziran’da başkanlık sistemi, anayasa değişikliği hele hele de çözüm sürecinin nihayetlenmesi için yani annelerin bir daha ağlamaması için AK Parti ile birlikte çözüm süreci nihayetlenecek. 7 Haziran’da bu nedenle 400 milletvekili istiyoruz. Bugüne kadar kadınlarımız adına yaptığımız çalışmalarda çok iyi bir ivme kazandık. Özellikle anayasa değişikliğinde pozitif ayrımcılık getirerek, medeni kanundan Türk Ticaret Kanunu’nda ve özellikle ceza kanununda birçok değişiklikle hayatı kolaylaştıracak adımlar attık. Bundan sonra da inşallah çok daha iyi olacak” diye konuştu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de, Belediye olarak sık sık anneler için programlar yaptıklarını belirterek, “Sadece Anneler Günü’nde yaptığımız programlarla değil, her türlü etkinlikte özellikle kadınlara çok önem veriyoruz. Bu dönem itibariyle de özellikle yapacağımız kadın merkezlerimizle kadınlarımızın sosyal hayatta yer alması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca dün özellikle şehit anneleri ile bir araya gelerek hem onlara birbirinden değerli hediyeler vermiş olduk hem de onların anneler gününü kutlamış olduk. Bu vesileyle bütün annelerimizin ellerinde öpüyorum. Anneler gününü kutluyorum. Çocuklarıyla, eşleriyle onlara nice sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Karadeniz, etkinliğe katılan ve güzel havayı fırsat bilerek sahile akın eden bütün kadınları dolaşarak anneler gününü tebrik etti ve karanfil verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.