AK Parti Malkara İlçe Başkanı Yıldırım: "İcraatlarımızı Anlatırsam Bir Gün Geçer"

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Yıldırım: "İcraatlarımızı Anlatırsam Bir Gün Geçer"

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, "İcraatlarımızı A’dan Z’ye anlatırsam bir gün geçer" dedi.İlçe Başkanlığı binasında gazetecileri ağırlayan Ak Parti Malkara İlçe Başkan...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, "İcraatlarımızı A’dan Z’ye anlatırsam bir gün geçer" dedi.

İlçe Başkanlığı binasında gazetecileri ağırlayan Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, AK Parti’nin Malkara’ya yaptığı hizmetleri anlattı. Bulut, yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki AK Parti Belediyesi ne yaptı Malkara’ya? Bunları biz A’dan Z’ye anlattığımız zaman bir gün yetmez. Özet olarak gözle görülen yatırımları öncelikle belirtmek isterim. Malkara’mıza ilk başta 6 derslikli Gelincik Anaokulu kazandırıldı. Şu anda da 4 senedir hizmet vermektedir. Bunun arkasından hükümetimiz tarafından 18 derslikli Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi yapıldı. Belediyemiz zamanında en büyük olan alt yapı sorunu halledildi. İçme suyu ve kanalizasyon bitirildi. Tabi bunların ana arterlerini TESKİ yapacak. Ana caddedeki elektrik kabloları yer altına alındı. Bunlar hep belediyemiz zamanında yapıldı. SGK yeni hizmet binası hizmete açıldı. Bunlar hep teşkilatımızın gayretleri sayesinde gerçekleştirildi. 75 yataklı Bölge Hastanesi, Bakanımızın dediği gibi inşallah 30 Ağustos’ta teslim edilecek. Bir çok mahallemizde sulama projesi gerçekleştirildi. Artı hayvancılık projelerimiz var. Biz laf istemiyoruz, icraat istiyoruz" dedi.

"HUZUR EVİ MÜJDESİ"

Yıldırım, Malkara’ya huzur evi yapılacağının müjdesini de verdi. Yıldırım, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede, Bıcikçeşme mevkiinde ihalesi yapılan huzur evininin inşaatı 1 ay içerisinde başlayacak. Kapasitesinin 100 kişilik olduğunu ve burada da 80 kişinin istihdam edileceğini ayrıca belirtmek isterim. Bu da milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Ahmet Akçay’ın uğraşları sonucunca gerçekleşmiştir" ifadelerini kaydetti.

"TEKİRDAĞ’DA HEDEFİMİZ 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK"

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere de değinen Yıldırım, "Biz seçime, Tekirdağ’da 4, Türkiye’de 400 milletvekili parolası hedefiyle girdik. Seçim çalışmalarımız da çok iyi gidiyor. Biz, Allah’ın izniyle 4X4 sloganıyla amacımıza ulaşacağız" dedi.

Basının tarafsız olması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Burada bu açıklamayı takip eden basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Biz, basının her zaman tarafsız olmasından yanayız. Basın, her siyasi partiye eşit davranmalıdır. Yapılanlar görülmelidir, yapılmayanlar da görülmelidir. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Ama bel altı eleştirilere her zaman karşıyız" diye konuştu.

Yıldırım, CHP’li Malkara Belediye Başkanı’nın her türlü yardım talebine hazır olduklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.