Ak Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, Emeklileri Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Adayı Hasan Sert, Emeklileri Ziyaret Etti

Seçim çalışmalarını Maltepe’de sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Hasan Sert, emeklileri ziyaret etti. Emeklilerin sorunlarını dinleyen Sert, “Ülkenin kasasında imkanlar çoğaldıkça her kesim bundan...

Seçim çalışmalarını Maltepe’de sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Hasan Sert, emeklileri ziyaret etti. Emeklilerin sorunlarını dinleyen Sert, “Ülkenin kasasında imkanlar çoğaldıkça her kesim bundan istifade edecek” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Maltepe’de, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Emekliler tarafından sıcak bir ilgiyle karşılaşan Sert, emeklilerin sorunlarını dinledi. Burada emeklilerle sohbet eden Sert, “7 Haziran’da ülkemizin yeni bir demokrasi tarihine ihtiyacı var. Bu demokrasi yolunda seçimler önemlidir. Tabi emeklilerin çekmiş olduğu sıkıntılar, zorluklar biliniyor ve görülüyor. İktidarımız da elinden geleni yapıyor. Bundan sonra daha iyi şeyler yapacak. Ülkenin yenilenmeye ihtiyacı var. Türkiye’nin ileriye doğru koşmaya ihtiyacı var. Ekonominin güçlenmeye ihtiyacı var. Bunun için hep beraber, halk, devlet, hükümet, sivil toplum kuruluşları hep beraber çalışırsak ülke gelişir. Ülkenin üretiminin artması lazım, ihracatının artması lazım” şeklinde konuştu.

Ülkeye herkesin ayrı bir değer kattığını vurgulayan Sert, “Tabi herkesin ülkemize katacağı bir değer vardır. Emeklilerin de katacağı bir değer vardır, gençlerin de katacağı bir değer vardır. Bu noktada biz ülkenin güçlendikçe sosyal tabakalara olan gelir dağılımının daha da artacağını düşünüyoruz. Onun için iş hayatının ve ülke ekonomisinin rayına girmesini ve büyümesini daha çok önemsiyoruz. O büyüdükçe, ülkenin kasasında imkanlar çoğaldıkça her kesim bundan istifade edecek” diye konuştu.

Sert, parlamentoya girdiğinde ise emeklilerin sıkıntılarını çözmek için büyük çaba sarf edeceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.