Ak Parti Milletvekili Adayı Külünk, Suriyeli Çocuklar İçin Sahaya İndi

Ak Parti Milletvekili Adayı Külünk, Suriyeli Çocuklar İçin Sahaya İndi

AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Suriyeli çocukların yaşadıkları acıya dikkat çekmek için sahaya indi. Beykoz’da Türk futbolunun tanınmış isimlerinin ve oyuncu Şafak Sezer’in de yer aldığı halı sah...

AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Suriyeli çocukların yaşadıkları acıya dikkat çekmek için sahaya indi. Beykoz’da Türk futbolunun tanınmış isimlerinin ve oyuncu Şafak Sezer’in de yer aldığı halı saha maçında renkli görüntüler ortaya çıkarken, Suriyeli Adem Metin isimli çocuk futbolu ile göz doldurdu.

Suriyeli çocukların yaşadıkları acıya dikkat çekmek için formasını giyen AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk, tanınmış futbolcularla birlikte halı saha maçına çıktı. Türk futbolunun tanınmış isimleri Rüştü Reçber, Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı, Ümit Karan ve oyuncu Şafak Sezer’in de katıldığı futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu. Maça katılan Suriyeli Adem Metin ise futbolu ile izleyenleri büyüledi. Kıran kırana geçen maçta Milletvekili Metin Külünk ile karşı karşıya gelen küçük Adem, Külünk’e mücadelesi ile zor anlar yaşattı. İzleyenlerin de tezahüratları ile eşlik ettiği maçta Külünk, bir de gol attı. Maç bitiminde organizasyonun amacı ile ilgili konuşan milletvekili adayı Külünk, “Siyaset insan demektir. Siyaset mazlumların sesine, haksızlığa karşı dik duruş, mazlumların sesine kulak vermektir. Bugün burada Türk futboluna imza koymuş her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla, dünyadaki beşin duyarsız kaldığı ama mazlum halkların sessiz kalmadığı Suriye’deki çocukların yaşadığı acıya dikkat çekmek amacıyla ve o çocukların temsilcisi olan, sol ayağı da gelecek vaat eden, futbol kariyerinde gelecek vaat eden Adem’in şahsında bütün Suriye’de akan kana dikkat çekmek, Suriye’deki mazlumlara dikkat çekmek amacıyla sevgili futbolcu arkadaşlarımla ve Şafak beyle beraber bugün güzel bir anı yaşamak için bir araya geldik” dedi.

Milletvekili adayı Metin Külünk’ün bu açıklamaları sırasında oyuncu Şafak Sezer’in yaptığı şakalar, sahadaki futbolcuların gülmesine neden oldu. Külünk’ün açıklamasından sonra, “Bırak şimdi bunları kaç gol attın onu söyle” diyen Şafak Sezer, “Fair play çerçevesinde oldu her şey. Arkadaş gelgitlerden anlıyor” diyerek Suriyeli Adem Metin’le konuşmaya çalıştı.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber ise, “Sayın vekilimize teşekkür ederiz. Böyle bir organizasyona bizi de davet etti ve geldik. Suriye’deki yaşam muallak. Oradan memleketimize gelen bu kardeşlerimize bir nebze olsun bir şeyler yapabiliyorsak katkımız, amacımız bu” dedi.

Beykoz’da Soğuksu Spor Kulübü tesislerinde yapılan maç 2-2 sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.