AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile birlikte Tomarza’nın Akdere Mahallesi’ne giderek Kutlu Doğum Programına katıldı. Hayatın bir mücadele olduğu...

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile birlikte Tomarza’nın Akdere Mahallesi’ne giderek Kutlu Doğum Programına katıldı. Hayatın bir mücadele olduğunu ifade eden Mehmet Özhaseki, “Önemli olan bu mücadelede Hak’tan ve iyilerden yana olabilmek” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ve Yaşar Karayel Tomarza’nın Akdere Mahallesi’nde halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Akdere’de yapılan Kutlu Doğum Programına halkın büyük ilgi gösterdiği görüldü. Kutlu Doğum Programı’na Özhaseki ve Karayel’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Tomarza protokolü de katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, tüm yaşantımızda Hz. Peygamberi örnek almamız gerektiğini söyledi. Hayatın bir mücadele olduğunu ifade eden Özhaseki, “Rabbim hiç birimizi Peygamberimizin ümmetinden uzaklaştırmasın. Hayat bir mücadele. Bu mücadele hem içimizde nefsimizle, hem de dışarıda var. Önemli olan bu mücadelede haktan ve iyilerden yana olabilmek” dedi. Konuşmasında Peygamberimizden bir kıssa anlatan Özhaseki, “Kötülerle mücadele etmek esastır. Eğer mücadele etmezsek kötüler hakim olur” diye konuştu.

AK Parti iktidarı öncesinde inançlara yönelik saldırıları da hatırlatan Başkan Özhaseki, “İlkokulu bitirmeyenler Kuran öğrenemeyecek diye kurallar getirdiler. Yavrularımızı üniversite kapılarında başlarındaki iffet örtüsünü çekerek ağlattılar. Binlerce çocuk okullara giremedi. Eğer Orduevinde düğün yapılıyorsa kafayı annenin başındaki eşarba taktılar. Bu zulümleri birebir yaşadık. Bugün Allah’a şükür okullarımızda hem Kuran hem Siyer dersi var. Siyer dersinden niye korkarlar anlamak mümkün değil. Merhamet dolu olan O güzel zatı öğrenen bir kişiden kötülük gelir mi” dedi.,

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Yaşar Karayel de, Mehmet Özhaseki’nin şehrimize büyük hizmetler yaptığını belirterek, “İnşallah hep beraber daha güzel hizmetler yapacağız. 7 Haziran seçimlerinde Kayseri’den yüzde 75’in üstünde destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.