AK Parti Milletvekili Adayları Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Adayları Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.Seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ziyaretlerine devam...

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ziyaretlerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek, sohbet etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kalabalık parti topluluğunun da katıldığı ziyarette, Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, Vali Mehmet Ceylan ile Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.