AK Parti Milletvekili Enç, “Türkiye 12 Yılda Çok Önemli Mesafeler Katetti”

AK Parti Milletvekili Enç, “Türkiye 12 Yılda Çok Önemli Mesafeler Katetti”

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, Türkiye’nin 12 yıl içinde çok önemli mesafeler katettiğini ve hayal gibi görünen hedeflere birlikte ulaşıldığını belirtti.Seçim çalışmalarını...

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, Türkiye’nin 12 yıl içinde çok önemli mesafeler katettiğini ve hayal gibi görünen hedeflere birlikte ulaşıldığını belirtti.

Seçim çalışmalarını ilçe ve mahalle ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, vatandaşlara, AK kadroların güçlü Türkiye’ye dair çok daha büyük hedefleri olduğunu anlattı. Enç, “Amacımız bu güzel ülkemizi, Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü 2023’te, dünyanın en büyük 10 ülkesinden birisi, Antalya’yı da Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, milletvekili arkadaşlarımız ve tüm teşkilatlarımızla birlikte Türkiye’nin refah seviyesi en yüksek, mutlu insanların yaşadığı en gözde kent yapmaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın Antalya için büyük bir şans olduğunu belirten Milletvekili Enç, “Antalya’ya son 12 yılda, 13,9 milyar lira yatırım kaynağı ile hizmet yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Antalya’ya hizmet etmek için kaldığı yerden devam ediyor. Antalya önümüzdeki dönem, bugüne kadar gördüğü hizmetin kat kat fazlasını görecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.