AK Parti Milletvekili Ve Adayı Feramuz Üstün Seçim Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Ve Adayı Feramuz Üstün Seçim Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Gümüşhane milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, seçim gezilerini Kelkit’te sürdürdü.Üstün, ilk olarak Kelkit Belediyesi’nin hizmete açtığı Kelkit Hayvan Pazarı’nın açılışını yaparak, pazara ge...

AK Parti Gümüşhane milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, seçim gezilerini Kelkit’te sürdürdü.

Üstün, ilk olarak Kelkit Belediyesi’nin hizmete açtığı Kelkit Hayvan Pazarı’nın açılışını yaparak, pazara gelen hemşehrilerini ziyaret etti. Yaklaşık 700 Büyükbaş ve 300 Küçükbaş kapasiteli olan hayvan pazarının açılışında hemşehrileri ile sohbet eden Üstün “Bölgemizin en büyük hayvan pazarlarından birini bugün ilçemize kazandırmış bulunuyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Son derece teknolojik ve satıcının işini kolaylaştıran, hijyenik, kafeteryasıyla ve diğer imkanları ile tam donanıma sahip bu hayvan pazarında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Kelkit’in gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Üstün, “Her geçen gün her sektörde Kelkit’te yeni iş yerlerinin açılışını yapıyoruz. Bugün de üç iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. Ticaret ahlakı içerisinde, ahilik bilincini bilerek, bereketli işler yapmak nasip olsun. İnşallah Kelkit ve diğer tüm ilçelerimiz gün geçtikçe büyümeye devam edecek. Bizler de ilimize ve tüm ilçelerimize aldığımız yatırımlarla bu büyümeye katkıda bulunacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.