AK Parti Nazilli Gençlik Kolları o aileye sahip çıktı

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları o aileye sahip çıktı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan su kanalının yanında kurdukları naylon çadırda yaşayan 6 kişilik Şaşkın ailesine ilk yardım eli Nazilli Ak Parti Gençlik kollarından tarafından uzatıldı.

Aydın’da Ata Mahallesi Toptan gıdalar Çarşısı yanında bulunan bölgede Naylon çadırda yaşayan 6 kişilik şaşkın ailesinin soğuk kış şartlarıyla mücadelesi devam ediyor. Bu duruma karşı duyarsız kalmayan Aydınlı vatandaşlar harekete geçti. Aile reisi Ali Şaşkın tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, zor durumda olduklarını ve yetkilerden yardım istediklerini söyledi.

 

Durumdan haberdar olan Nazilli Ak Parti gençlik kolları harekete geçerek başkan Ufuk Özder liderliğinde ‘gitmiyorsan giydir’ kampanyasında toplanan giyecekleri aileye ulaştırdı. Ali Şaşkın ve ailesinin kaldığı çadıra ziyarette bulunan Özder, toplanan bot ve giyecekleri kendi elleriyle teslim etti.

Öte yandan zor şartlarda yaşayan aileye İnsani Yardım Vakfı Aydın şubesi de duyarsız kalmadı. Gıda paketleri ve yardıma muhtaç aileler için toplanan giyecekleri aileye teslim eden İHH Aydın Şube Başkanı Cemalettin Esgin, tüm vatandaşların duyarlı olmasını istedi.


Yardımları için Nazilli AK Parti Gençlik Kolları'na ve İHH Aydın Şubesi'ne teşekkür eden aile reisi Ali Şaşkın, "4 çocuğum ve eşim ile birlikte bu çadırda yaşamaya çalışıyoruz. Çocuklarımın okuması için var gücümle gece gündüz demeden sokaklarda karton toplayarak para kazanmaya çalışıyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nu sesimi duyurmaya çalışıyorum. Sayın başkanımızın sesimizi duymasını istiyoruz. Ailemin soğukta üşümeyeceği sıcak bir yuva sonra da onları geçindirebilmem için bir iş istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.