Ak Parti Nazilli'de tek yürek oldu

Ak Parti Nazilli'de tek yürek oldu

Cumhurbaşkanlığı referandumu için çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, geçmiş dönemlerde partisinde görev yapan siyasetçilerle tek yürek oldu.

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi için halk oylamasına 30 gün kala, Nazilli siyasetinin önemli isimleri AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış'ı ziyaret ederek, "Evet" çalışmalarına destek olacaklarını açıkladılar. Dün parti binasına gelen; AK Parti İlçe Teşkilatı Eski Başkanı İmran Acar, geçmiş dönem belediye başkan adayı Mustafa Acar, Nazilli Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Başkanı Ahmet Karakaşlı, 25. dönem Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Eski Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Dilmen ile Ahmet Harmandaroğlu, İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ile birlikte referandum çalışmalarına yönelik istişare toplantısı yaptılar. Toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Hakan Erürker, halk oylamasının ülke geleceği açısından hayati bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

"BU SÜREÇTE İSTİŞARE YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Mahalle mahalle gezerek vatandaşlara EVET'i anlattıklarını ifade eden İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ise 16 Nisan'da tek yürek olacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanlığı sistemini doğru şekilde anlatabilmek için partinin önde gelenleriyle birlikte çalışmalarına devam edeceği  söyleyen Başkan Satılmış, " Bu süreçlerde istişare yapmak bizler açısından çok önemli. İlçe teşkilatını yalnız bırakmayan siz abilerim ve kardeşlerime yürekten teşekkür ederim. 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında EVET sonucunun çıkması hepimiz açısından çok önemli. Milletimizin geleceği için yeni sistemi halka hep birlikte anlatmak, partiye katkı sağlayacaktır. Sizlerin de bu hassasiyetle buraya gelerek desteğinizi esirgemediğinizden dolayı partim ve şahsım adıma çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Allahın izniyle sizlerle ve bu kritik süreçte partimizi yalnız bırakmayan diğer kardeşlerimiz ile bir bütün halinde çalışarak, Nazilli ve Aydın'da EVET'i birinci yapacağımızdan şüphem yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.