AK Parti Van Milletvekili Adaylarından İHA’ya Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Adaylarından İHA’ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekili adayları Ömer Çaha ve Hamdullah Şevli, İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Haziran ayında yapılacak olan genel seçim içi...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekili adayları Ömer Çaha ve Hamdullah Şevli, İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Haziran ayında yapılacak olan genel seçim için çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Van milletvekili adayları, kentteki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü makamında ziyaret eden AK Parti Van milletvekili adayları Ömer Çaha ve Hamdullah Şevli, kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında basının çok önemli olduğunun farkında olduklarını belirttiler. Adaylar, “Seçim çalışmaları kapsamında kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi hususunda basının önemini biliyoruz. Bu nedenle kentteki ulusal ve yerel basın kuruluşlarını da ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda genel seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dediler.

AK Parti Van milletvekili adaylarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise kendilerine başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.