AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Özürlü Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Özürlü Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.AK Parti Yozgat Milletveki...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yusuf Başer, Yozgt Özürlü Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nin 250 engelli vatandaşa hizmet verdiğini belirterek, “Bu merkezin temeli yıllar önce atıldı ancak bitirilememişti. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte bina kısa sürede hizmete açılmış ve bugün 250 engelli vatandaşımıza en iyi hizmeti vermektedir. Yine 180 insanımız burada istihdam edilmiş, 180 vatandaşımıza iş imkanı sağlanmıştır” dedi.

AK Parti ile birlikte Türkiye’nin sosyal devlet haline geldiğini dile getiren Milletvekili Yusuf Başer, “Engelli vatandaşlarımız ve yakınları AK Parti ile rahat ve daha huzurlu ortama kavuşmuştur. Engellisine bakamayan ailelere engelli bakım ücreti sağlanmış. Bu tür kurumlar kimsesiz ve engelli vatandaşların hizmetine sunulmuş, kadın sığınma evleri açılmış, sevgi evleri, çocuk evleriyle, kimsesiz çocuklarımıza aile ortamı sağlanmıştır. AK Parti’nin felsefesi insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesidir” diye konuştu.

Başer, Özürlü Bakım Merkezinde çalışan işçilerle de bir süre sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.