AK Parti’de ‘ADAY’ Yağıyor

AK Parti’de ‘ADAY’ Yağıyor

AK Parti’de 9 Kasım’da yapılacak olan genel kurul öncesi Nazilli İlçe Başkanlığı için aday patlaması yaşanıyor.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na şu ana kadar 5 kişinin adaylık başvurusu yaptığı öğrenilirken, bu sayının 10’a kadar yükselebileceği konuşuluyor. Mevcut İlçe Başkanı İmran ACAR’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, “Kendimden başka aday beklemiyorum” açıklamasının ardından, sırasıyla Serap AKSOYLU UYAR, Erkan ERKOÇ, Sezer GÜNANA ve son olarak da Yavuz DURU, 9 Kasım’da aday olacaklarını açıkladılar.

• ADAY SAYISI 10’A ÇIKABİLİR

Siyasi kulislerde aday sayısının 10’a kadar yükselebileceği konuşuluyor. Birkan ŞEN, Kadir MUTLU, Mehmet ÇAĞATAY ve Murat AKGÜN’ün adaylık başvurusu için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Öte yandan, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin KILINÇ’ın geçtiğimiz gün AK Parti Belediye Meclis Üyesi Murat AKGÜN’ün işyerinde partililerle bir araya geldiği konuşuluyor. Toplantıya katılanların isimleri sır gibi saklanıyor.

• ACAR’IN AÇIKLAMASININ AKSİNE ADAY SAYISI ÇOĞALDI

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran ACAR, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlamış, 5’inci Olağan Kongre sürecini değerlendirerek, ilçe başkan adayı olacağını söylemişti. Kamuoyunda ‘AK Parti İlçe Başkan Adayı’ olacakları öne sürülen Tacettin PİRİNÇ, Birkan ŞEN ve Erdoğan EKER isimlerini değerlendiren ACAR, “Kendimden başka aday beklemiyorum” şeklinde konuşmuştu.  HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İMRAN ACAR NELER SÖYLEMİŞTİ?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum