AK Parti’de ‘Ertürk’ Sürprizi

AK Parti’de ‘Ertürk’ Sürprizi

AK Parti’de tüm dikkatler Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın kimin olacağına çevrilirken, Nazilli Belediye Başkan Adaylığı için sürpriz bir isim ortaya atıldı.

AK Parti’de, resim müracaatlarını yaparak Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Kuvvet Erim, Ahmed Faruk Harmandaroğlu ve Aytekin Kaplan ile temayül yoklamasında isimleri çıkan Esat Ergüler, Mustafa Acar ve Önder Tekeli’nin ardından sürpriz bir isim ortaya çıktı. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’ın Ankara kaynaklı edindiği bilgiye göre, AK Parti’nin Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak TBMM’nde 22 ve 23’üncü dönemlerde Aydın Milletvekili olarak görev yapan ve 2011 Genel Seçimleri’nin ardından siyasete ara veren Ahmet Ertürk’ün ismi ‘Aday’ olarak gündeme geldi.

• 2 DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMIŞTI

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve avukatlığın yanında çiftçilik yapan Ahmet Ertürk, bugüne kadar İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu. Ertürk, 22 ve 23’üncü dönemlerde Aydın Milletvekili olarak görev yapmış ve 2011 Genel Seçimleri’nin ardından siyasete ara vermişti. Ahmet Ertürk, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ve Kuşadası mitinglerine de katılmıştı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum