AK PARTİ’DE “KEFENLİ ADAY” ORTALIĞI FENA KIZIŞTIRDI!

AK PARTİ’DE “KEFENLİ ADAY” ORTALIĞI FENA KIZIŞTIRDI!

AK Parti'de "Kefenli Aday" olarak bilinen Aydın Arabacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, il başkanı Ömer Özmen'i hedef aldı.

GÜNAY PABUŞÇU-AK Parti’den istifa ederek Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu 2016'da yaşanan istifa sürecini bir televizyon kanalında anlatmıştı. O süreçte bütün teşkilatların kendisiyle birlikte istifa etmek istediğini dile getiren Davutoğlu, "Hakkını veremeyeceğimi düşündüğüm anda istifa ettim. Ben fedakarlık yaparak, devlet yönetimi krize girmesin diye istifa ettim. İlk defa söylüyorum burada... Bütün teşkilatlar 'İzin verin sizinle birlikte istifamızı verelim' dediler." diye konuştu.


"TÜM İL BAŞKANLARI İSTİFA EDECEK"

Davutoğlu, "Dönemin AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 'Biz 9 ay önce sizin genel başkanlığınızı onayladık. Tüm illerin il başkanları istifa edecek. Arkanızdayız.' dedi." ifadelerini kullandı. 

ÖMER ÖZMEN YALANLADI... 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Davutoğlu’nu yalanladı. Özmen, “Ahmet Davutoğlu bu sabah çıktığı bir televizyon kanalında kendisinin istifa ettiği dönem 2016’ya ait yok efendim İstanbul İl Başkanı Selim Temurci demiş ki ‘Bütün İl Başkanları istifa etmeye hazır” beyanınız gerçeği yansıtmamaktadır. Doğrusu, AK Parti Aydın Teşkilatı’nda, ne şahsım ne de hiç bir teşkilat mensubumuz sizinle beraber istifa etmeyi düşünmedik.Aksine o gün olduğu gibi bugün de sonuna kadar liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gelecek yalanla inşa edilmez” ifadelerini kullandı.

KEFENLİ ADAY'DAN ŞOK İDDİA 

İl başkanı Ömer Özmen’in Davutoğlu’nu yalanlamasının ardından, konuyla ilgili çarpıcı bir iddiada o dönem kefen giyerek AK Parti Aydın İl Başkan adaylığını açıklayan Aydın Arabacı’dan geldi. Arabacı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Özmen’in açıklamaların gerçeği yansıtmadığı, o dönemde istifa etmek isteyen il başkanları arasında Özmen’in ilk sıralarda olduğunu iddia etti. 

“DAVUTOĞLU’NUN İSTİFASININ ARDINDAN ÖZMEN’İN DE İSTİFA EDECEĞİ…”

‘Kefenli Aday’ olarak bilinen Aydın Arabacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dönemin AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın İl Koordinatörü Ömer Önal ile yaptığı görüşmeye de yer verdi. 

İşte o paylaşım;
 “Şu dakikadan itibaren lütfen dikkatle okuyunuz. 16.02’de dönüş yaptığım kişi 2014-2016 yılları arasında AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın İl Koordinatörü ÖMER Önal'dı. Bu kişi o dönemlerde Aydın İl Başkanı  Ömer Özmen’in atanmasını, ilçe başkanlarımızla tek tek konuşarak belirlenmesini tuttuğu raporlar sonrası Genel Başkanımıza sunan ve atanmasını sağlayan yetkili, etkili bir kişiydi. Şu an ise Davutoğlu’nun kurmuş olduğu Gelecek Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı. Selam vererek konuşmaya başladı. Ömer Özmen’in bugün sosyal medyada bir açıklama yaptığını bunun gerçeği kesinlikle yansıtmadığını, İl Başkanı olarak atanmasını gerçekleştirdiğine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrası, çok pişman olduğunu belirtti. Sayın Davutoğlu’nun 2016’da AK Parti Genel Başkanlığı’ndan istifasının hemen ardından başta İstanbul il Başkanı Selim Temurci ile birlikte birçok il başkanının görevden istifa etmek istediğini bunların ilk sıralarında da Özmen'in olduğunu ifade etti”

Aydın Arabacı, gelen tepkiler üzerine hesabındaki paylaşımı kaldırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.