Ak Parti’den Samsun’da İtiraz

Ak Parti’den Samsun’da İtiraz

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, sandık kurulu üyelerinin Samsun’un ilçelerinde tespit ettikleri bazı sandıklara dün ve bugün itirazlarda bulunduklarını söyledi.AK Parti sandık kurulu üyelerinin s...

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, sandık kurulu üyelerinin Samsun’un ilçelerinde tespit ettikleri bazı sandıklara dün ve bugün itirazlarda bulunduklarını söyledi.

AK Parti sandık kurulu üyelerinin seçim esnasında bazı yanlışlıklar belirlediklerini açıklayan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Dün akşam itibariyle 17.00’ye kadar onların tutanakları ile ilgili itirazlarımızı yaptık. Bugün de bazı sandıklarda tespit ettiğimiz eksikliklerden dolayı itirazlarımız olacak. Bu itirazlarda bu akşama kadar yapılması gerekiyor. Dün onlarında tespitlerini yaptık ve itirazlarını yapıyoruz. Ondan sonra da seçim kurulunun değerlendirmesi ile karşı karşıyayız. Onlar da itirazımızı değerlendirecekler. Ona göre sonucu bekleyeceğiz ve lehimize olacağını düşünüyoruz. İtirazlarımızı Samsun’un ilçelerinin tamamında yapacağız. Ama tüm geneline itiraz yapmıyoruz. Tek tek nokta itirazlar yapıyoruz. Bunlarla ilgilide itirazlarımızı dilekçelerimizi hazırladık ve bu akşam 15.00’e kadar gerçekleştireceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.