Ak Partili Abak: “ Sayın Haddini Aşmıştır, Özür Dileyecek”

Ak Partili Abak: “ Sayın Haddini Aşmıştır, Özür Dileyecek”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sayın’ın gazetecilere yönelik tehdit içerikli sözlerini kesinlikle tasvip etmediğini söyledi.

GÜNAY PABUŞÇU-Sezona şampiyonluk iddiasıyla girip son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle bu hedefinden uzaklaşan Aydın Süper Amatör Lig ekibi İsabeyli Şırlanspor’da yönetimin istifa ettiği bilgisi üzerine MANŞET Gazetesi muhabiri İsmail Gürel tarafından aranıp görüşü alınan Kulüp Başkanı Taner Sayın, beyanlarının haberleştirilmesi üzerine küplere bindi. Haberi yapan muhabiri arayan Sayın, arkasına aldığı iktidar desteğinin gücüyle ağza alınmayacak küfürler saydırmaya başladı.
 

“GÜREL’DEN ÖZÜR DİLEDİM”
Gazeteci Gürel’in de şikayetçi olduğu AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sayın’ın bu davranışına ilk tepki  AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’tan geldi. Olayı üzüntüyle karşıladığını ifade eden AK Partili İlçe Başkanı Mustafa Abak,”Sayın’ın açıklamaları baştan aşağıya yanlış. Partim ve şahsım adına gazeteci arkadaşımızı arayarak özür diledim. Böyle bir durumun yaşanmasına üzüldüm” diye konuştu.
 

“MAKSADINI VE HADDİNİ AŞMIŞTIR”
Sayın’a ulaşmaya çalıştığını ama başaramadığını belirten Başkan Abak, “Kendisi şu an Fransa’da. Aradım ama ulaşamadım. İletişime geçtiğimiz anda kendisine davranışını tasvip etmediğimi ve gazeteci Gürel’den özür dilemesi gerektiğini söyleyeceğim. Bunlar maksadını ve haddini her şekilde açan doğru olmayan davranışlar” dedi.
Başkan Abak, tüm gazetecileri hedef alan bu tür söylemlerin şahsı ve partisi adına her zaman karşılarında olacağını hatırlatarak, işini iyi ve doğru yapan tüm gazetecilerden özür diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.