AK Parti’li Adaylar, Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti’li Adaylar, Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Malatya milletvekili adayları Taha Özhan, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.Melekbaba Mahallesi’nde gerçekleştirilen ortak toplantının açı...

AK Parti Malatya milletvekili adayları Taha Özhan, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Melekbaba Mahallesi’nde gerçekleştirilen ortak toplantının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “7 Haziran seçimleri, seçimlerin en önemlisi. Bu seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstermiş olduğumuz ihmalkarlığı göstermemeliyiz. Bu seçimde çok yoğun bir katılım gerçekleştirmeliyiz” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın ise, “Bir yol ayrımına geldik. Bu ayrımdan sonra Türkiye ya eski Türkiye olarak yola devam edecek ya da yeni Türkiye’deki temel taşları hep birlikte döşeyeceğiz. İnşallah Türkiye’nin bütün karanlık geçmişini elimizin tersiyle kenara atacağız ve istikametimizi yeni Türkiye’den tarafa çevireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüenkci de toplantıda bir konuşma yaptı. Esas olanın birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin başını dik tutmak olduğunu kaydeden Bülent Tüfenkci, “Biz bazıları gibi laf üretmiyoruz, hizmet, eser üretiyoruz. Bu milletin kendisini temsil ediyoruz. ‘Siz yardım kolileri, kömür dağıtarak oy alıyorsunuz’ diyenler, bugün çıkmış ‘Biz iktidara gelirsek daha fazla kömür vereceğiz’ diyorlar. Hani buna ‘Yanlış’ diyordunuz? Biz yoksul insanımızın da, işçinin de, emeklinin de yanındayız” sözlerini kaydetti.

Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise 1990’lı yılları işarete ederek, şöyle konuştu:

“1990’lı yıllarda artık bir umut ışığı kalmamıştı. Ülkede en sonunda iflas bayrağı çekilmişti ve getirip anahtarı teslim edip kaçtılar. O dönemlerde neler yaşadığımızı bir hatırlayalım, koalisyon hükümetleri, iflaslar üzerine iflaslar ve en sonunda kaçışlar. 2002 yılında bir devrim yaşandı. ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diye bir isim çıktı ve eski Türkiye defterini kapattı, yeni Türkiye defterini açtı. 1997 yılında sanki insanlar refah içerisindeymiş gibi bir darbe yaptılar. 28 Şubat’ta nasıl rezillikler yaşandı, ne zulümler görüldü, hepiniz biliyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan geldi, bunların bin yıl sürecek düzenini 5 yıl içerisinde bitirdi. Eski Türkiye’nin aktörleri yine sahneye çıktı. Bunları palavralarıyla çok iyi tanıyorsunuz. Bunların başında Kemal Kılıçdaroğlu denilen CHP Lideri var. Dünyada kaset skandalıyla genel başkan olan tek adam.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.