AK Partili Adaylar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Partili Adaylar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Van milletvekili ve adayı Burhan Kayatürk ile milletvekili adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmalarına hızlı başladı.7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçi...

Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Van milletvekili ve adayı Burhan Kayatürk ile milletvekili adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Van milletvekili ve adayı Burhan Kayatürk ve milletvekili adayı Faruk Alpaslan, Muradiye ve Gürpınar ilçesi başta olmak üzere bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların büyük ilgi gösterdiği toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi. Muhtarların ve vatandaşların kendisine karşı gösterdiği ilgiye layık olmaya çalışacağını söyleyen Ak Partili Milletvekili ve adayı Kayatürk, “Biz sadece seçimden seçime değil, yaşantımızın tamamında birbirimizin dertlerini paylaşan, sıkıntılarda birlikte olan insanlarız. Dün olduğu gibi yarında birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Önümüzde önemli bir seçim süreci bulunduğuna işaret eden Ak Parti Van Milletvekili Faruk Alpaslan “Aday adaylık sürecimizde başlayan ilgi ve alaka görüyoruz ki bugünde devam ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu zamana kadar vatandaşımızın derdiyle dertlendik, onların sorunlarını kendi sorunumuz olarak kabul edip hareket ettik. Çözüm yollarını aradık. Önümüzde bir milletvekilliği seçimi var. Genel merkezimiz bu süreçte bizim omuzlarımıza bir yük verdi. Allah nasip ederde milletvekili seçilirsek Vanlı hemşerilerimizin sorunlarına TBMM’de çare arayışında olacağız. Güçlü bir iktidar ilimizin daha fazla hizmet almasına vesile olacaktır. Bu yüzden hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

Muhtarlarla yapılan toplantıya katılan İl Başkanı Zahir Soğanda ise, her daim muhtarların yanında olacağının sözünü verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.