Ak Parti’li Elvan, Korkuteli’nde Yol Ve Gölet Müjdesi Verdi

Ak Parti’li Elvan, Korkuteli’nde Yol Ve Gölet Müjdesi Verdi

Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Korkuteli’nin yolla ilgili probleminin kalmayacağını, yeni sulama göletlerinin ihalele...

Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Korkuteli’nin yolla ilgili probleminin kalmayacağını, yeni sulama göletlerinin ihalelerinin de yakında yapılacağını açıkladı.

Korkuteli ziyareti kapsamında partisinin seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, AK Parti’nin milletten aldığı emanete her zaman sahip çıktığını söyledi. “Biz 2002’de yola çıkarken halkımızın hizmetkarı olacağımızı söyledik” diyen Elvan, “Yine biz milli iradeyi hakim kılacağız dedik. Biz hiçbir zaman, hiçbir şekilde sizin verdiğiniz emaneti yere düşürmeyeceğiz, vesayetçilere teslim etmeyeceğiz dedik. Bugüne kadar da çok şükür emaneti hiç yere düşürmedik. Sizlere hep sadık kaldık, sizlerin sesi olduk. Sizin sorununuz bizim sorunumuz oldu. Sizlerle dertlendik, sizlerle bütünleştik. İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlerle birlik olup güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

"KORKUTELİ’NDE YOL PROBLEMİ OLMAYACAK”

Elvan, miting havasında gerçekleşen açılışta, AK Parti iktidarının Korkuteli’ne yaptığı yatırımları anlattı. Elvan, ölüm yolu olarak bilinen Korkuteli-Antalya yolunun artık çok gerilerde kaldığını söyleyerek, yolun bitümlü sıcak asfalt kaplandığını söyledi. Korkuteli halkının merakla beklediği yol projelerini de açıklayan Elvan şöyle konuştu:

“Bucak yolunun ihalesine en kısa sürede çıkıp bu yolu da yapacağız. Yine sizin bir başka önceliğiniz Korkuteli-Elmalı yolu. Bu yolu bölünmüş yol yapmak için proje çalışmalarını tamamladık, 2016’da yapımına başlayacağız. Korkuteli-Sülekler-Tefenni yolu için iyileştirme çalışmaları kapsamında kamulaştırma çalışmaları yapılacak. Kısacası yolla ilgili probleminiz olmayacak."

“YENİ GÖLETLER 2016 YILINDA”

Ağırlıklı olarak tarımsal üretimle uğraşan yöre halkına sulama projeleri ve göletler hakkında da bilgi veren Lütfi Elvan, şu ana kadar 5 gölet projesinin tamamlandığını, yeni gölet projelerinin çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti. Elvan, “Korkuteli tarım için son derece önemli. Biz sulama sistemlerinizi ne kadar güçlendirirsek, ne kadar gölet yaparsak, sizin geliriniz ve verimliliğiniz o kadar artacak. Bunun hassasiyetini biliyoruz. Karabayır, Çağman ve Mamatlar göletlerinin yapımı devam ediyor. Yelten göletimizin sulama şebekelerini kuruyoruz. Yine Kozağacı göletimizin proje çalışmaları devam ediyor. Borulu sistem ihalesini 15 Mayıs’ta yapacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız. Kızılaliler göleti, Sülekler Dereköy göletlerine Mart 2016’da, Akyar, Yukarıkaraman ve İmecik göletlerine ise Ekim 2016’da ilk kazmayı vuracağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.