AK Partili Gençler, Huzurevini Ziyaret Etti

AK Partili Gençler, Huzurevini Ziyaret Etti

AK Partili gençler, Anneler Günü dolayısıyla huzurevini ziyaret etti. Burada kalan annelere karanfil vererek, ellerini öpen gençler, yaşlı annelerin Anneler Günü’nü kutladı.Evlat özlemi çeken anneleri...

AK Partili gençler, Anneler Günü dolayısıyla huzurevini ziyaret etti. Burada kalan annelere karanfil vererek, ellerini öpen gençler, yaşlı annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Evlat özlemi çeken annelerin özlemini Anneler Günü’nde bir nebze hafifletmeye çalışan AK Partili gençler, huzurevini ziyaret ederek, onlara karanfil hediye ettiler. Yaşlılarla uzun uzun sohbet eden AK Partili gençler, yaşlı annelerin sorunlarını da dinledi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Gençlik Kolları Lise Teşkilat Başkanı Ahmet Furkan Doğan, Anneler Günü dolayısıyla huzurevini ziyaret ettiklerini belirterek, burada kalan annelerin Anneler Günü’nü kutladıklarını söyledi. Doğan, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) efendimizin bir hadisini hatırlatarak, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), ’Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurmaktadır. Allah’ın razı olduğu annelerin cennetle müjdelenmesi, anneliğin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Hem inancımızda, hem de kültürümüzde anneliğin ayrı ve özel bir yeri vardır. Anne, toplumu yarınlara hazırlayan bir eğitimcinin yanı sıra sevgiyi, şefkati ve merhameti evlatlarına kazandıran çok kıymetli varlıklarımızdır. Bu günde huzurevinde kalan annelerimizi ziyaret ettik. Onlarla sohbet edip, sorunlarını dinledik. Hem onlar için hem de bizler için çok özel bir gün oldu" diyerek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.