AK Partili Kadınlar Anneler Günü’nü Coşkuyla Kutladı

AK Partili Kadınlar Anneler Günü’nü Coşkuyla Kutladı

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü programı büyük bir coşkuyla kutlandı.AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı öncülüğünde gerçekleştirile...

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü programı büyük bir coşkuyla kutlandı.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı öncülüğünde gerçekleştirilen Anneler Günü kutlamaları, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. ‘Güçlü anne, Güçlü aile, Güçlü Türkiye’ ve ‘Anneyiz Güçlüyüz’ sloganlarıyla şehrin en işlek caddesinde yürüyüş yapan AK Kadınlar, yürüyüş boyunca Manisalı kadınlara karanfil dağıttı.

Manisalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa Milletvekilli Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Milletvekili adayı Güzide İçen Kasap, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güçlü annelerin güçlü Türkiye olduğunu ifade eden Başkan Kumbaracı, “Herkes ister, anneler inanır ve çözer. Şu anda sadece Manisa’mızda değil, Ülkemizin her yerinde ‘Anneler Günü Yürüyüşü’ gerçekleşmektedir. Bu yürüyüş ile birlikte annelerimize göstermiş oldukları gayretlerden ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün burada, hepimize örnek olan cefakâr, çalışkan, çok güçlü annelerimizin, duyarlı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleriyle toplandık. Biz AK Parti olarak hep kucaklayıcı olduk. Kadınımızı hiçbir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimizde ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık. Unutanlara hatırlattık. Her hamlemiz onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdı.” dedi.

AK Parti olarak 12 yıllık iktidar boyunca hep kucaklayıcı olduklarını ve kadınları hiç bir ayrım gözetmeden desteklediklerini dile getiren Başkan Kumbaracı, “Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık. 30 yıl boyunca yüzleri gözyaşlarıyla ıslanmış anneleri teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Bu ülke üzerinde, tarih boyunca kardeşçe yaşamış halklarımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik. Çözüm süreci sayesinde, doğulu ve batılı gençlerimiz dağlarda karşı karşıya değil üniversite sıralarında bir araya geldiler. Birbirlerine namluları doğrultmak yerine, omuz omuza bu ülkenin geleceği için çalışmaya, üretmeye başladılar.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin artık bambaşka baharları yaşadığını ifade eden Başkan Kumbaracı, “Bugün ülkemizin her köşesinden anne sağduyusu, anne şefkati ve anne yüreğinin sesleri duyuluyor. Ülkemizin geçmişte yaşadığı acıları, sıkıntıları, hasretleri ve korkuları en çok hisseden ve yaşayan annelerimiz, bugün güçlerini yüreklerindeki merhametle birleştirip adeta inşa ettiğimiz güzel geleceğe iyilik ve umut taşıyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.