AK Partili Kadınlardan Anneler Günü Yürüyüşü

AK Partili Kadınlardan Anneler Günü Yürüyüşü

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen “Anneler Günü Yürüyüşü” Çorum’da da gerçekleştirildi.Yürüyüşe, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum milletv...

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen “Anneler Günü Yürüyüşü” Çorum’da da gerçekleştirildi.

Yürüyüşe, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu’nun eşi Nejla Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, ilçe teşkilatı ile Kadın Kolları üyeleri katıldı. Etkinlikte kadınların ellerinde taşıdığı ‘Yeter ki anneler istesin, kavga da biter, ayrım da’ yazılı pankart dikkat çekti.

Çorum Park’tan Saat Kulesine kadar yapılan yürüyüş sırasında caddeden geçen kadınlara karanfil dağıtıldı.Yürüyüş esnasında karanfil verdiği kadınlarla bir süre sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kadınların anneler gününü kutladı.

Yürüyüşe katılan kadınlar ‘Güçlü Türkiye’nin güçlü anneleri, Yeni Türkiye yeni güç kadın 2023, Yeter ki anneler istesin kavga da biter ayrım da’ gibi slogan yazılı olan pankartlar taşıdılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.