AK Partili Meclis Üyeleri Vali Ayyıldız’ı Ziyaret Etti

AK Partili Meclis Üyeleri Vali Ayyıldız’ı Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev alacak olan AK Partili üyeler İl Başkanı Sadık Atay öncülüğünde Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı ve Meclis üyesi seçilerek Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev alacak olan AK Partili üyeler İl Başkanı Sadık Atay öncülüğünde Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, “Büyükşehir Belediye Meclisi’nde birileri ava çıktı. Çeşitli vaatler ve tehditlerle Meclis üyelerimizi arayanlar var. Kesinlikle avlanan olmayacağız. Ancak biz kavgadan değil hizmetten yanayız” dedi. Kendisini ziyarete gelen İl Başkanı Sadık Atay ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin elini sıkan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, ziyaretin sadece bir nezaket ziyareti olduğunu belirtip yeni seçilen üyelere görevlerinde başarı dileyerek “hayırlı olsun” dedi. Vali Erol Ayyıldız’ı kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür eden AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, “Sayın Valim, seçilen arkadaşlarımızla birlikte yeni döneme sizleri ziyaret ederek başlamak istedik. Nezaket ziyareti talebimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MECLİS TOPLANTISI ÖNCESİ ATAY’DAN İDDİALI SÖZLER”

Pazartesi günü çoğunluğun sağlanamadığı gerekçesi ile yapılamayan Aydın Büyükşehir Belediye meclisi ile ilgili ilginç iddialarda bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, ziyaret dışında yaptığı açıklamada “AK Partili Meclis üyesi arkadaşlarımıza sürekli çeşitli vaat ve tehditlerle arıyorlar. Kimisine 200 işçi kontenjanı verilirken, kimisine de önemli yerlerde çalışan yakınlarına işten çıkarmakla tehdit ediyorlar. Vakti zamanı geldiğinde bunları da açıklayacağız. Ama av peşindekiler bilsinler ki hiçbir arkadaşımızı avlayamayacak. Aynı vaat ve tehditler MHP’deki meclis üyesi arkadaşlara da yapılıyormuş. Görüldüğü gibi biz hep birlikteyiz. Fire vermeden bugün belediye meclis toplantısına katılacağız” dedi. Atay, bir soru üzerine kesinlikle kavgadan yana değil hizmetten yana olduklarını belirterek Aydın Belediyesi’nde siyasi partilerin basın açıklaması yaptırılmamasının yanlış bir davranış olduğunu söyleyerek “Orası bir kamu binasıdır. Hiçbir yere zarar verilemeden siyasi partiler kendi grup odalarında açıklama yapabilir. Ancak pazartesi günü basın dışarı çıkarıldıktan sonra bizler basın mensuplarına destek vermek ve gerilim oluşturmamak adına dışarı çıktık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.