AK Partili Öz, 2019'da Büyükşehir'i alacağız

AK Partili Öz, 2019'da Büyükşehir'i alacağız

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, 2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyledi.

MHP ile AK Parti’nin seçimlerde birlikte hareket edeceğine yönelik söylemlere de cevap veren Öz, “Aydın sol değildir. Sağ partilerin birleşerek tabelayı değiştirmesi gerekir” dedi. 

Buharkent Belediyesi’nin Gelenbe Mesire alanı tanıtım toplantısına katılan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydın siyasetiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Öz, yatırımlar konusunda hükümetin çalıştığını belirtti.  2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesini AK parti olacak kazanacaklarını ifade eden Öz, Aydın’ın sol olmadığını sağ partilerin birleşmesi konusunda mesaj verdi. Abdurrahman Öz açıklamasında şunları söyledi, “ Aydın genelindeki en büyük projemiz otobandır. Yıllardır olmayan ve daha çok bizim Nazilli bölgemizi ilgilendiren bir konudur. Şehir Hastanesi, Yüksek Planlama Kurulu’ndan çıktı. 950 yataklı hastanemizi inşallah Aydınımıza kazandırmış olacağız. Siyaset bizim için bir görevdir, bu görev muhakkak bir gün bitecek. Biz geriye baktığımızda yaptığımız güzel işlerle anılmak istiyoruz” dedi.

“Herkes siyasi kapasitesi kadar iş yapabilir”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin elindeki bütçeyle il genelindeki yatırımları yapabileceğini kaydeden AK Partili Öz, “Ankara’dan baktığımızda 81 tane il var, Aydın’da bu illerden bir tanesidir. Hükümet Aydınımıza yatırım yapıyor, bizler bu konuda gayret gösteriyoruz. Ama burada ast olan yerel yönetimdir ve Büyükşehir Belediyesi’dir. Büyükşehir elindeki bütçe ile bunların hepsini yapabilir. Ben eleştirmiyorum, ben siyaseti eleştirerek yapmak istemiyorum. Herkes siyasi kapasitesi kadar iş yapabilir.” diye konuştu. 

“2019’da AK Parti Belediyeciliği ile Aydın’ı birleştireceğiz”

2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni alacaklarını kaydeden Öz, ortak aday söylemlerine de açıklık getirdi. Öz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımızın yanına Aydın’ımızın Büyükşehir Belediyesi’ni almış bir AK Parti teşkilatı olarak gideceğiz. Verilmeyen hizmetlerden dolayı insanların memnuniyetsizliğini de görüyoruz. Bu memnuniyetsizliği biz AK Parti olarak çare bulamıyorsak o zaman siyaseti bırakalım. İnsanımız bu sıkıntıları değerlendirecek ve bizde güçlü şekilde inşallah 2019’da AK Parti Belediyeciliği ile Aydın’ı birleştireceğiz.

“Aydın sol değildir”

“Aydın’da sağ oyların birleşmesi konusunu gündeme getiren kişi benim. Bugün hayatın bir gerçeği var.  Aydın sol değildir, ben bunu hem 1 Kasım, hem 7 Haziran’da tabelayı değiştireceğiz sloganıyla kullanmıştım. Bu bir duruştur ve ben bu duruş çerçevesinde ilerlediğimizi düşünüyorum. İnşallah 2019’da her şey güzel olacak ve zafer bizim olacaktır”

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum