AK Parti’li Öz'den Köşk’e Teşekkür Ziyareti

AK Parti’li Öz'den Köşk’e Teşekkür Ziyareti

Milletvekili genel seçimlerinde Aydın’da en yüksek oy oranına Köşk ilçesinde ulaşan AK Parti’nin Aydın il teşkilatı Köşk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, mütevazı ve çalışkan kişiliği ile AK Parti’yi en iyi şekilde temsil eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’a da teşekkür etti.Ziyarete AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’in yanı sıra Milletvekili seçilen Abdurrahman Öz, İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut ve parti yöneticileri katıldı. AK Parti’nin en yüksek oyu aldığı Köşk ilçesinde İl Başkanı Ömer Özmen, Milletvekili Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ile birlikte çarşıda dolaşıp vatandaşla hasbıhal etti.AK Parti olarak Aydın’da tüm teşkilatların çalıştığını ve adayların elinden geleni yaptığını belirten İl Başkanı Ömer Özmen , “Ülke genelinde yüzde 40.9 oy aldık. Halk böyle karar verdi. Çoğunluk yine AK Parti’de; 2002’de % 34 ile tek başına iktidar olunurken, 2015’te % 40 ile iktidar olunamıyor. Bu da demokrasinin cilvesi. Sandığa saygı duymak zorundayız” dedi.Geçen dönem de aday olduğunu vekilliğin bu dönem nasip olduğunu belirterek Aydınlılarla istişare halinde güzel hizmetlere imza atmak için elinden geleni yapacağını belirten çiçeği burnunda Milletvekili Abdurrahman Öz, desteklerinden dolayı Köşk Halkı’na teşekkür etti.

Seçildiği günden bu yana gerek çalışmaları, gerekse mütevazı kişiliği ile Köşk halkının sevgisini kazanan ve Köşk’ü adeta Ak Parti’nin kalesi haline getiren Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’a teşekkür eden partililer Köşk ilçesine daha çok hizmet borçlu olduklarını ifade ettiler.

“ADIMIZ BAŞKAN ASLIMIZ HİZMETKAR”

İki dönem önce halka hizmet edebilmek amacıyla yola çıktığını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Her ne kadar adımız ‘Başkan’ olarak anılsa da bizler hizmet için yola çıktık ve halkımızın hizmetkarıyız. Ben bu anlayışla yoluma devam ediyorum. Eğer halkımızın gönlüne girebildiysek bizler için en büyük mutluluk bu. Ben de tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.İl yönetimi ve Milletvekili seçilen Abdurrahman Öz, partililerle bir araya geldikten sonra çarşıya da ziyaret edip Köşklülere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.