AK Parti’li Şener, Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti’li Şener, Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Sener, 7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına devam ediyor.AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir di...

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Sener, 7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir dizi programa katıldı. Önce sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Şener, ardından ise Hz. Ali Cami ve Cemevi bahçesinde vatandaşlar ile toplandı. Toplantının ardından ise ’deyişler’ dinledi. Şener’e Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer eşlik etti. Açık hava toplantısında konuşan Şener, yeni Anayasa ile devletin ayrım yapmadan her vatandaşına eşit mesafede olmasını sağlayacaklarını söyledi.

"BİRLEŞTİRİCİ POLİTİKA İZLEDİK"

AK Parti’nin, Türkiye’de bu zamana kadar savrulmuş, itilmiş, ötekileştirilmiş, birbirine yabancı kılınmış bir sürü grubu buluşturduğunu anlatan Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Milletimizi birbiri ile tanıştıran, birbirine yakınlaştıran bir politika izledik. 13 yıl boyunca biz bunu başarma gayreti içinde olduk. Bunların içerisinde Kürtler, Aleviler, Ermeniler, Rumlar, Sağcılar, Solcular, Laikler, Şeriatçılar, Ülkücüler gibi pek çok unsur vardı. Hepsi birbirine yabancılaştırılmış ve bu bir kültür haline getirilmişti. AK Parti bütün bu ötekileştirilen grupları talepleri hususunda muhatap alarak birbirine yaklaştırdı. Birbirimize tanıdık olduk, birbirimizi keşfettik" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.