AK Partili Turgut, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

AK Partili Turgut, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

AK Parti 25. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Hüseyin Turgut, ziyarette 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Hüseyin Turgut’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Vali Erol Ayyıldız, “Siyaset; medeni ve medenileştirici bir güçtür. Siyasette değişim ve yenilenme siyasal süreçlerin olağan sonuçlarından birisidir. Bu bir bayrak yarışıdır, enerji işidir, tutku ve gönül işidir vizyon ve ekip işidir. Aydın’da siyasetin yönünü ve yapısını seçmenin talep ve beklentileri belirleyecektir. Sizin için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Topluma, Vali Erol Ayydız’ın mülki amir olarak bürokraside verdiği gibi siyasette de ışık ve heyecan verecek aktörler çıkması gerektiğini dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Hüseyin Turgut, Teşkilatlarıyla, sivil toplum kurumlarıyla, bürokrasisiyle, meclisiyle sosyal rakip taraf olmaktan çıkmış, paydaş olmuş ekip takım olmuş bir siyasal iklimin Aydın’da tesis edilmesi gerektiğini kaydetti. Akordsuzlukların harmoniye dönüşmesi gerektiğini, çatışmaların uzlaşmaya çevrilmesi gerektiğini dikkat çeken Turgut, “Sancılı bir süreç var, doğum yakın, hem de çok yakın. Sizden bu doğuma her zaman ki gibi yardımcı olmanızı istiyorum. Siyasetten bir şey bekliyorum. O da Aydın’a ve ülkeme hizmet etmek. Ben hizmet aşığıyım, Allah hakka hayra hizmet etmeyi nasip eylesin. Allah niyetimizi halis ve mübarek eylesin. Bize dua edin. Bu niyet zor bir niyet, bu niyet içerisinde gayret lazım, samimiyet lazım, takım oyununu iyi bilmek, hiçbirimiz hepimiz kadar etkili değiliz anlayışı ile hareket edebilmek lazım" dedi.

Hüseyin Turgut ziyarette Vali Erol Ayyıldız’a ‘Yeni Türkiye, Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa’ sürecine ilişkin toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sunduğu proje dosyasının bir edisyonunu takdim etti.

Proje kapsamında Aydın kamuoyu ile "Yeni Türkiye Buluşmaları ve Başkanlık Sistemi Konferansları" için Yiğit Bulut, Reşat Petek, Ömer Turan, Mustafa Yazgan, Davut Gazibenli, Abdurrahman Dilipak, Ersoy Dede, Engin Ardıç, Kenan Yasan, Hülya Koçyiğit, Burhan Kuzu, Mehmet Metiner gibi Türkiye Kamuoyunda yakından tanınan isimleri 20-21 Mart tarihlerinde Aydınlılar ile buluşturabileceklerini belirtti.

AK Partili Turgut, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

AK Partili Turgut, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.