AK Parti’nin Adayı Kim Olacak?

AK Parti’nin Adayı Kim Olacak?

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş cumartesi günü Nazilli’ye gelerek ilçedeki seçim çalışmalarına start verecek. Peki Mustafa Savaş’ın yanında hangi isim olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı’nın Dr. Ferda Çağlar Erkut olarak açıklanmasının ardından tüm gözler AK Parti’ye çevrildi. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’ın parti kulislerinden edindiği bilgiye göre, AK Parti’nin Nazilli Belediye Başkan Adayı’nın hafta içinde açıklanması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş cumartesi günü Nazilli’ye gelerek ilçedeki seçim çalışmalarına start verecek. Savaş’ın Nazilli’de başlatacağı seçim çalışmalarında yanında hangi ismin olacağı merak ediliyor.

• KULİSLERDE TEKELİ VEYA ERİM İSMİ AĞIRLIK KAZANDI

AK Parti’de resim müracaatlarını yaparak Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Kuvvet Erim, Ahmed Faruk Harmandaroğlu ve Aytekin Kaplan ile temayül yoklamasında isimleri çıkan Esat Ergüler, Mustafa Acar ve Önder Tekeli ile TBMM’nde 22 ve 23’üncü dönemlerde Aydın Milletvekili olarak görev yapan Ahmet Ertürk’ün adaylığı gündemdeki yerini koruyor. Kulislerde AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın Danışmanı Önder Tekeli ile İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim’in isimleri ağırlıklı olarak dillendiriliyor. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.