AK Parti’nin Adayları Müteahhitler İle Buluştu

AK Parti’nin Adayları Müteahhitler İle Buluştu

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), AK Parti Adana Milletvekili adaylarını ağırladı.Adaylar Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık,Talip Küçükcan ve Mustafa Çalışkan ile kahvaltılı toplantıda b...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), AK Parti Adana Milletvekili adaylarını ağırladı.

Adaylar Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık,Talip Küçükcan ve Mustafa Çalışkan ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen müteahhitler, sektörde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek seçim sonrası bu sorunların giderilmesi talebinde bulundular.

Burada bir konuşma yapan AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş sıkıntılarını giderilmesi için iktidar yöneticilerinden destek istedi. Başkan Vursavuş adaylar arasında bulunan Fatma Güldemet Sarı ve Mustafa Çalışkan’ın kendi üyeleri olduğunu hatırlatarak, “Adaylarımızın bizleri Ankara’da çok iyi temsil edeceklerini biliyor ve inanıyoruz. Kendilerine bu zorlu siyasi yolda başarı diliyorum” dedi.

ADANA’YA 20 MİLYAR BÜTÇE AYRILDI

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı da içinde bulunduğu müteahhitlerin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade etti. Sarı, “Sizlerin sıkıntılarını çözümü konusunda dosyanız koltuğumun altında bilesiniz. Bu konuda sizlerin yanınızda olacağız. Kentimize sahip çıkmak için bu sorunları birlikte çözmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarının bir ilin dinamizmi olduğunu dikkat çakan Sarı, “Adana’ya bu dönem 20 milyarlık yatırım bütçesi ayrıldı. Yerel yönetimler iktidarla ortak çalışırsa kentimiz daha çok ilerleyecektir. Ama maalesef hizmet konusunda önümüz kesiliyor takılıyoruz” dedi.

KISACIK: “MİLLETİN ONURU İÇİN VARIZ”

Toplantıda söz alan Sadullah Kısacık’da AYAMDER’in Adana’da ciddi yol katettiğini ifade etti. AYAMDER’den övgüyle bahseden Kısacık, Adana’nın kalkınmasında fayda sağlayacak olan inşaat sektörünün ilerlemesi, sorunların ortadan kaldırılması için her türlü desteği vereceklerini belirterek, ”Yerel dinamiklerle devletin dinamikleri bir araya getirip sinerji sağlamalıyız. Bundan sonra saflarımızı daha da sıklaştırarak birleşelim hizmet ve kalkınma için güçlenmeliyiz. Biz milletimizin onuru için varız. Bu yolda çalışacağız ” sözünü verdi.

“ADANA KALKINIRSA TÜRKİYE KALKINIR”

AK Parti Adana Milletvekili adayı Talip Küçükcan ise kendilerini iş adamlarıyla bir araya getiren AYAMDER yönetimine teşekkür etti. Küçükcan, bu türlü toplantıların herkesim için fayda sağlayacağını ifade ederek, “İnşaat sektörünün meselelerini çözmek için çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu sorunların takipçisi olacağız. Adana kalkınırsa Türkiye kalkınacaktır” ifadesini kullandı.

“İNŞAAT SEKTÖRÜ TÜRKİYE’NİN GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR”

AYAMDER’in daha önceki yönetiminde görev alan Milletvekili Adayı Mustafa Çalışkan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en önemli yaklaşımlarından birinin özellikle nitelikli konut üretimlerine büyük önem verdiğini söyledi. Türkiye’nin gelişmesinde en büyük etkenin inşaat sektörü olduğunu dikkat çeken Çalışkan, “En vasıfsız işçinin çalıştığı, eğitimi olmayan ama büyük istidam sağlayan yine bizim inşaat sektörüdür. Geçmişten gelen gecekondulaşma ve yerel yönetimlerin eksikliği her zaman sorun olmuş ilerlemeyi yavaşlatmıştır. İnşallah bu alandaki sıkıntılar yine partimizin desteğiyle aşılacağına inanıyorum” dedi.

Soru cevap bölümünün ardından Başkan Vursavuş, başta adaylar olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. Toplantıda AYAMDER’in Kurucu Başkanı Murtaza Kılçık, dernek üyeleri ile Dr. Halis Bayrak’da hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.