AK Parti’nin Adayları'na Büyük Destek

AK Parti’nin Adayları'na Büyük Destek

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve İncirliova Belediye Başkan Adayı Kazım Günaydın’a Ülkücü Başkan Şerif Temel’den büyük destek geldi.

İncirliova Eski Belediye Başkanı Şerif Temel, AK Partili Belediye Başkan Adaylarıyla Acarlar’da el ele tutuşarak cadde ve sokaklarda birlikte dolaştı ve birlik mesajı verdi. Acarlar’da halkla bütünleşmek için bölgeye giden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, halk tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Halkın büyük sevgi gösterisiyle omuzlarda karşılanan Mustafa Savaş, AK Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Kazım Günaydın ve AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pegüzel’le birlikte pazar ve çarşı esnafıyla bir araya geldi. 1999-2004 seneleri arasında İncirliova Belediye Başkanlığını da yapan ülkücü Başkan Şerif Temel’in de AK Parti’ye destek amaçlı meydana girmesiyle birlikte halk tarafından Temel Şerif’e büyük bir sevgi ile tezahüratta bulunuldu. Destek amaçlı Acarlar’a geldiğini söyleyen Şerif Temel, Mustafa Savaş ile kucaklaşarak halka birlik ve bütünlük mesajı verdi. Mustafa Savaş’ın elinden tutarak Acarlar’da sokak ve caddelerde dolaşan Şerif Temel yaptığı konuşmada, ülkücü bir başkan olarak bu desteği verdiğini, bu desteği verirken de kimseden çekinmediğini ifade etti.

“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

Şerif Temel’in konuşmasından sonra söz alan Mustafa Savaş, Acarlar’a büyük hizmette bulunmuş ve Hakkın rahmetine kavuşmuş eski başkanlardan Yunus Şentürk, Adnan Yıldız ve Cafer Yıldırım’ı rahmetle andı. Şerif Temel’in büyük desteğinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade eden Mustafa Savaş, “Aydın’ı ve tüm Aydınlıları kalkındırmak için geliyoruz. Gün birlik olma günü, gün, hep birlikte hareket etme günüdür. Bu toprakları hep birlikte şaha kaldıracağız. 31 Mart sabahı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni tüm halkımızla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

AK Parti’nin Adayları'na Büyük Destek

AK Parti’nin Adayları'na Büyük Destek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.