AK Parti'nin Yeni Başkanı İddialı Konuştu!

AK Parti'nin Yeni Başkanı İddialı Konuştu!

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'na atanan avukat Mustafa Abak, ilk açıklamasında 31 Mart seçimlerinin önemini vurgu yaptı. Abak, Nazilli belediye binasına AK Parti bayrağını dikeceklerini kaydetti.

HAVADİS HABER-AK Parti Nazilli'de ilçe başkanlığına atanan Mustafa Abak, ilk açıklamasını Havadis Gazetesi'ne yaptı. Nazilli'de seçimi kazanmak için mücadele edeceklerini ifade eden Abak açıklamasında şunları kaydetti;" Zor bir süreçte bu görev bize verildi. İnşallah Nazilli ilçemizde belediyeyi almak adına bu süreçte gerekeni yapacağız.İnşallah AK Parti bayrağını 31 Mart'ta belediyenin gönderine dikeceğiz.Yönetimimiz aynen devam ediyor."
Nazilli'de MHP ve AK Parti ittifakının şuan için söz konusu olmadığını ifade eden Abak, " Biz şuan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan için ittifakla ilgili Aydın ve Nazilli'ye gelen bir bilgi yok. Bu konular genel merkezimizde konuşuluyor.Biz AK Parti olarak tek başına seçime giriyor gibi görünüyoruz.Genel merkezimiz tarafından ittifak var denilirse, biz aynen genel merkezimize uyarız gerekeni de yaparız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.