Ak Teşkilatlar Mitinge Ve Seçimlere Hazır

Ak Teşkilatlar Mitinge Ve Seçimlere Hazır

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, cumartesi Günü Gökdere Meydanı’nda yapılacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa mitingi öncesinde Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer İlçe teşkilatları ile bir a...

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, cumartesi Günü Gökdere Meydanı’nda yapılacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa mitingi öncesinde Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer İlçe teşkilatları ile bir araya geldi.

AK Parti İl ve ilçe teşkilatları seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. 16 Mayıs Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa mitingi öncesinde il ve ilçe teşkilatları hazırlıklarını sürdürürken, İl Başkanı Cemalettin Torun, gerçekleştirdiği ziyaretlerle üç merkez ilçenin yöneticileri ve mahalle başkanları ile buluştu. Torun, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemine vurgu yaptı. Torun, bu seçimler önemli bir değişim sürecinin kapılarını açacağını belirterek, “Bizler ülkemizin yarınlarını düşünen, uzun vadeli planlar yapabilen bir partinin üyeleriyiz. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşabilmenin en ilk aşaması 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde gereken başarıyı sağlayabilmektir. İnşallah halkımıza verdiğimiz sözü tutarak bu ülkeyi darbeci, vesayetçi zihniyetlerin kalıntılarından kurtaracak yeni bir anayasa oluşturacağız. Bu yolda hepimize çok iş düşüyor. Çok çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Milleti merkeze alan bu anayasa sürekli gelişen, özgürlükçü, eşitlikçi, her kesimden insanımızın geleceğe daha güvenle baktığı Yeni Türkiye’nin kapılarını sonuna kadar açacaktır” dedi.

Davutoğlu’nun Bursa mitinginden de bahseden Torun, şunları söyledi:

“Bütün teşkilatlarımızla mitingimiz için hazırlanıyoruz. İnşallah başbakanımızın Bursa’dan her zaman olduğu gibi mutlu ayrılmasını sağlayacağız. Hazırlıklarımız tamamlanıyor. İnanıyorum ki bu güzel günde halkımız coşkumuza ortak olacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.