Akbük Birlik Minibüs Kooperatifi, araçlarını yeniledi

Akbük Birlik Minibüs Kooperatifi, araçlarını yeniledi

Didim'e bağlı Akbük mahallesinde hizmet veren Akbük Birlik Minibüs Kooperatifi yaz sezonu uygulamasına başlayarak, yeni hareket saatlerini belirledi

 Aynı anda Söke, Didim, Bozbük ve Toki hattında hizmet veren S.S.27 nolu Akbük Birlik Minibüs Kooperatifi İkinci Başkanı Serdar Küsek, gelişmelerle ilgili bilgiler vererek, "Şu anda 39 araçla hizmet vermekteyiz. Araçlarımızın büyük bölümü günün şartlarına uygun olarak yenilendi. Huzur ve konfor ön plana alınarak tüm araçlarımızda klimalı hizmet sunuyoruz. Artık Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başladık. Dolayısıyla güzergahlarımız buna göre yeniden düzenledi. Eskiden olduğu gibi sitelere giriş çıkış yapamıyoruz. Yeni düzenlemeye göre Akbük, Fevzipaşa, Denizköy ve Uslu güzergahını takip ederek Didim'e ulaşıyoruz" dedi.

Söke hattında telefonla bilgi verildiğinde Denizköy ve Uslu'ya girebildiklerini, diğer türlü direk Söke'ye devam ettiklerini belirten Akbük Birlik Minibüs Kooperatifi İkinci Başkanı Serdar Küsek, "Güzergahlardaki seyahat süremiz Didim'e en fazla 45 dakika, Söke'ye ise bir saattir. Tüm misafirlerimiz bizlere Akbük'ten 0.256 856 41 81, Söke'den 0.256 518 74 28 telefon numaralarından ulaşabilirler" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.