Akbük'te Diş Hekiminin İş Yeri Molotofla Ateşe Verildi

Akbük'te Diş Hekiminin İş Yeri Molotofla Ateşe Verildi

Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Akbük Mahallesinde Diş Hekimi Erhan Ültan’a ait iş yeri, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce Molotof atılarak ateşe verildi. İşyerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Olay, 25 Ekim 2014 Cumartesi akşamı saat 22.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akbük Mahallesinde Diş Hekimi Erhan Ültan’a ait iş yeri, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce Molotof atılarak ateşe verildi. Yangını görenler durumu Jandarmaya ve İtfaiyeye bildirirken yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekiplerince söndürülürken yangın sonrası binanın içini kullanılamaz hale getirdi.

“DAHA ÖNCE DE MALUM KİŞİLER 5 KEZ SALDIRDI”

Akbük Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olayla ilgili inceleme başlatırken, Güvenlik Kameralıyla kontrol edilen iş yerine saldıranların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor. İş yeri sahibi Doktor Erhan Ültan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Daha öncede malum kişiler tarafından işyerime 5 kez saldırıda bulunuldu. İlk olarak haraç isteyerek başlayan saldırıların ardı arkası kesilmedi. Ben şikâyetçi oldum. Şikâyetimi geri almam için baskılar yapıldı. Fakat ben vazgeçmedim. Bu nedenle defalarca iş yerimin camları kırıldı. Hekimlikte kullandığım alet ve edevatıma büyük zararlar verildi. Şahsıma fiziki saldırıda bulundular. Son olarak ta işyerimi yakarak beni yıldırmaya çalışıyorlar. Zaten güvenlik kameralarından da saldırıda bulunanlar net ve açık olarak görülmektedir. Azmettiren kişiler daha önceki saldırılardan hüküm giymişlerdi. Ben Akbük Jandarmasına teşekkür diyorum. Her zaman olayların üzerine giderek saldırganları ortaya çıkartmıştır. Adalete güveniyorum. Akbük’te her geçen gün hırsızlık ve saldırılar artmaktadır. Can ve mal güvenliğimiz kalmamıştır. Turizm kenti olan Didim’imizde böyle olayların oluşu halkı tedirgin etmekte, gelen turistleri huzursuz etmektedir. Kişilerden şikayetçi oldum. İnşallah adalet iyi bir şekilde tecelli edecektir. Buna inanıyorum” diyerek mağduriyetini ve şikayetini dile getirdi.

Akbük'te Diş Hekiminin İş Yeri Molotofla Ateşe Verildi

Akbük'te Diş Hekiminin İş Yeri Molotofla Ateşe Verildi

Akbük'te Diş Hekiminin İş Yeri Molotofla Ateşe Verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.